Yozgat Bozdağ: Akademisyenler Bildirisini PKK Hazırlamıştır - Son Dakika
Güncel

Yozgat Bozdağ: Akademisyenler Bildirisini PKK Hazırlamıştır

Yozgat Bozdağ: Akademisyenler Bildirisini PKK Hazırlamıştır

Bozdağ: Akademisyenler Bildirisini PKK Hazırlamıştır(2) ATATÜRK SAĞ OLSAYDI HÜKÜMETE SAHİP ÇIKARDI Yozgat'ta, İl Özel İdaresi tarafından alımı gerçekleştirilen iş makinelerinin hizmete alınması için düzenlenen törene katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, burada yaptığı konuşmada terör olayları konusuna değinerek bazı gazete ve CHP'yi eleştirdi.

16.01.2016 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozdağ: Akademisyenler Bildirisini PKK Hazırlamıştır(2)

ATATÜRK SAĞ OLSAYDI HÜKÜMETE SAHİP ÇIKARDI

Yozgat'ta, İl Özel İdaresi tarafından alımı gerçekleştirilen iş makinelerinin hizmete alınması için düzenlenen törene katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, burada yaptığı konuşmada terör olayları konusuna değinerek bazı gazete ve CHP'yi eleştirdi.

Adalet Bakanı Bozdağ, "Bazı basın yayın organları, buradan isimlerini de veriyorum. Cumhuriyet Gazetesi, Fransa'da terör saldırısı oldu, manşet atıyor. 'Fransa çocuklarına ağlıyor' Türkiye'de terör saldırısı oldu, manşet atıyor, 'Katliam ülkesi' Şimdi Zaman Gazetesi, Fransa'da ki terör saldırısında attıkları manşete bakın, bizim ülkemizdeki terör saldırılarında attıkları manşetlere bakın. Böyle bir şey olamaz. Muhalefet partileri, hepsi için söylemiyorum, Cumhuriyet Halk Partisi için, HDP için söylüyorum. MHP'nin duruşu farklı ama öbürlerine baktığın zaman aynı noktada duruyorlar. Şimdi soruyorum, hükümeti eleştiriyor sayın Kılıçdaroğlu, yetkilileri. Allah için bu bölgede terör eylemi yapan teröristlere, çocukları, kadınları, askeri, polisi öldüren, şehit eden teröristlere sizin söyleyecek lafınız yok mu. Niye söyleyemiyorsunuz, niye onlara bir çift kelam etmiyorsunuz, hem devleti, hem hükümeti suçluyorlar. Silahları susturun, terörü bitirin, artık hendekleri kaldırın, barikatları kaldırın defolun gidin demiyorlar. Ama milletvekilleri gidip hendeklerin arkasında olanlarla görüşmeler yapabiliyorlar. Hendeğin arkasındakilere, arkadaşlar diye hitap edilebiliyor ama Türkiye'nin hükümetine, sivilleri katleden, devlete katil diyebiliyorlar, artık böylesi yaklaşımlar karşısında da halkımızın olup biteni iyi görmesi gerekir. Ben onun için CHP'ye oy veren vatandaşlarımıza diyorum ki. Bu terörden yana duruş karşısında devletten yana, milletten yana neden duruş yapmıyorsunuz diye CHP yönetimine baskı yapın. Görüşlerinizi iletin, Atatürk'ün partisiyiz diyorlar, onunla iftihar ediyorlar. Ben şimdi soruyorum Atatürk sağ olsaydı bu ülkenin terörle mücadelesinin yanında PKK'nın ağzından bildiri yayınlayan kendine aydın diyenlerin yanında mı olurdu. Yoksa Türkiye'nin ve hükümetin yanın damı olurdu. Kimin yanında olurdu. Atatürk, sağ olsaydı hendekleri kazan barikatları kuran, tuzakları yapan mayınlama yapan, askere, polise otomatik silahlarla saldıranlarını mı eleştirir onlara karşı mücadele için mücadele edenlere güç ve destek vermek için mi uğraşır, yoksa onlara karşı mücadele eden Türkiye devletini, Türkiye hükümetini mi suçlardı. Hangisini yapardı. Herhalde Türkiye devletine sahip çıkar, Türkiye hükümetine sahip çıkar, Türkiye'nin güvenlik güçlerinin arkasında dururdu. Bugün ki CHP ne yapıyor, onu en iyi CHP'li kardeşlerim değerlendirecektir. Onun için de buradan bir kez daha söylüyorum, kim kimin ağzı ile konuşursa konuşsun, biz milletin ağzı ile konuşmaya, milletin gözü ile görmeye, milletimizin gösterdiği istikamette yürümeye devam edeceğiz. Bu ülkenin huzuru için, bu ülkenin barış içerisinde yaşaması için, terörün bittiği bir Türkiye'yi inşa etmek için ne yapılması gerekiyorsa, tereddütsüz onu yapmaya devam edeceğiz? dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat Bozdağ: Akademisyenler Bildirisini PKK Hazırlamıştır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ben insanimbilge: Atatürk sag olsayidi Sizin yediyiniz Haram ve Kan ile yalanla düzen düzen bazlikla sizleri ve yölsuzlukla sizleri kovardi hem valay hem bilayi hirsizlarl Isimiz yok bizim isimiz edebli aglakli dürust ve ayrimcilik yapmiyan kendini Bilenler den dir isimiz arimcilik ancak ve ancak cayillerin isidir kan dökenler Allah Belasini versin 0 0 Yanıtla
  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.

  • İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı
    01:59 İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen ise yakalandı. Karaburun açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salında bulunan 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen kurtarıldı. Çeşme ilçesinde ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bottaki 2 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • THY Cenevre Müdürlüğü İftar Programı Düzenledi
    01:53 THY Cenevre Müdürlüğü İftar Programı Düzenledi

    Türk Hava Yolları (THY) Cenevre Müdürlüğü, iftar programı düzenledi. Programa, Türkiye'nin BM Cenevre Ofisi Nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Güven Begeç, BM Cenevre Ofisi Medeniyetler İttifakı Özel Temsilcisi Büyükelçi Hakan Kıvanç ve diğer davetliler katıldı. Başkonsolos İpek Zeytinoğlu Özkan, Türkiye'nin deprem bölgelerine yapılan yardımları hatırlatarak, asrın felaketinin üstesinden geleceklerini belirtti. İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'ye yapılan yardımlar da konuşuldu.


Advertisement