Yozgat Bozokspor Başarılarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Yozgat Bozokspor Başarılarını Sürdürüyor

Bozokspor Futbol Kulübü, U14 takımı Türkiye genelinde ilk 20 takım arasına girme başarısını gösterdi.

19.05.2016 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozokspor Futbol Kulübü, U14 takımı Türkiye genelinde ilk 20 takım arasına girme başarısını gösterdi.

Bozokspor kulüp yöneticilerinden Yaşar Altunok, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Tokat'ta düzenlenen U14 Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Yozgat'ı temsil eden Bozokspor'un 26-29 Mayıs tarihleri arasında Kahramanmararaş'ta düzenlenecek yarı final müsabakalarına gitmeye hak kazandığını söyledi.

Altunok, futbolda Bozokspor'un Yozgat'ın en büyük altyapısı olduğunu belirterek, "5 yıldır aynı kadro ile çalışmalarına devam eden Bozok Spor Altyapısı Kahramanmaraş'ta Yozgat'ı en iyi şekilde temsil ederek başarılı bir sonuçla Türkiye'nin ilk dördüne kalarak bir ilki başarmak istiyor." dedi.

Yozgat'ın en büyük futbol altyapısı olamaları ve başarılarının da tesçilli olmasına rağmen yeteri kadar bir destek göremediklerinden yakınan Altunok, şöyle devam etti:

"Biz bu çocuklara da sahip çıkılmasını istiyoruz. Bu çocuklar da Yozgat'ın çocuklarıdır, kendi evlatlarıdır. Her çocuk futbolcu olamayabilir. Amacımız çocuklarımızı illa futbolcu yapmak değildir. İçlerinden futbolcu olacak büyük takımlarda oynayacaklar elbette çıkacaktır. Ama Bozokspor kulübünün birinci önceliği sağlıklı, ahlaklı, ailesine, memleketine milletine hayırlı gençler yetiştirmektir. Kulübümüzün olmazsa olmazı terbiyedir ahlaktır. Bu önemli görevi üstlenen kulübümüze ve diğer kulüplerimize destek bekliyoruz. Lütfen bu çağrımıza kendi öz çocuklarımız için cevap verilsin. Bizler destek alabilirsek şu an aktif olan 150 sporcumuza 150 daha ekleriz. Gençlerimizin yetişmesi hepimizin sorumluluğudur."

Altunok, 26-29 Mayıs tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta oynanacak final müsabakalarına Diyarbakır (Amed Sportif), Diyarbakır (DSİ), Kayseri (Kocasinan Şimşek Spor), Hatay (Karaağaçspor), Mersin (Akdeniz Belediyesi) takımlarının katılacağını ve bu gruptan da şampiyon olarak çıkmak istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yozgat Bozokspor Başarılarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement