Yozgat Bozokspor'da Rıfat Şahin Dönemi - Son Dakika
Yerel

Yozgat Bozokspor'da Rıfat Şahin Dönemi

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele verecek olan Yozgat Bozokspor, Adem Kızılay ile birlikte takımda görev yapmak üzere Genç Milli Takım Antrenörü Rıfat Şahin ile anlaştı.

27.07.2016 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele verecek olan Yozgat Bozokspor, Adem Kızılay ile birlikte takımda görev yapmak üzere Genç Milli Takım Antrenörü Rıfat Şahin ile anlaştı.

Yozgat Bozokspor Başkanı Cenker Doğan, geçen sezon takımda görev yapan Antrenör Adem Kızılay ile anlaşarak transfer çalışmalarına başladıklarını, daha sonra da Genç Milli Takım Antrenörü Rıfat Şahin ile mutabakata vardıklarını söyledi. Rıfat Şahin'in Milli Takımlar Altyapı sorumlusu olduğunu ve geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da görev yaptığını ifade eden Başkan Cenker Doğan, "Takımızı bu sezon Adem Kızılay-Rıfat Şahin ikilisi çalıştıracak. Her iki teknik adamamızla birlikte Ankara'da transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

İç transferde herhangi bir sorunun bulunmadığını dış transferde ise daha önce görüştükleri oyuncularla masaya oturmaya başladıklarını vurgulayan Doğan, "İç ve dış transferde anlaşmaya vardığımız oyuncularımızla resmi sözleşme Yozgat'ta yapacağımız törenle gerçekleştirilecektir" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat Bozokspor'da Rıfat Şahin Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement