Yozgat Bozokspor Transfere Hızlı Girdi - Son Dakika
Güncel

Yozgat Bozokspor Transfere Hızlı Girdi

Yozgat Bozokspor Transfere Hızlı Girdi

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin yeni temsilcilerinden Yozgat Bozokspor, antrenör sorununu çözdükten sonra transfer çalışmalarına başladı.

28.07.2016 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin yeni temsilcilerinden Yozgat Bozokspor, antrenör sorununu çözdükten sonra transfer çalışmalarına başladı. Kulüp Başkanı Cenker Doğan, anlaşmaya varılan Antrenör Ardem Kızılay ve Rıfat Şahin ile birlikte iç ve dış transferde kadroya dahil edilecek sporcularla görüşmelerini sürdürüyor.

Kırmızı siyahlı ekip, geçen sezon kadrosunda bulunan kaptan Ömer Arslan ve Barış Orhonlu ile yeniden anlaşmaya vardı. Kulüp Başkanı Cenker Doğan, iç transferde diğer oyuncularla da daha önce ön görüşme yaptıklarını, son görüşme için davet ettiklerini kaydetti.

Kulüp Başkanı Doğan, dış transferde ise Milli Piyango'dan Sağ Kanat oyuncusu Gencay Gündoğdu ve aynı zamanda milli takım oyuncusu Pivot Çağrı Aydın, Amasya Merzifon'dan Sağ Kanat oyuncusu Orhan Akgül ve Anadolu Üniversitesinden milli takım oyuncusu oyun kurucu Racitan Ecer ile anlaşmaya vardıklarını ifade etti. Doğan, transfer çalışmalarını Ankara'da en kısa zamanda tamamlayıp, resmi sözleşmelerin Yozgat'ta düzenlenecek törenle imzalattırılacağını bildirdi.

- Yozgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat Bozokspor Transfere Hızlı Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement