Yozgat Darbe Şehitleri İçin Mevlit Okutup, Döner-ayran Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Yozgat Darbe Şehitleri İçin Mevlit Okutup, Döner-ayran Dağıttı

Yozgat Darbe Şehitleri İçin Mevlit Okutup, Döner-ayran Dağıttı

Darbe şehitleri için mevlit okutup, döner-ayran dağıttıYOZGAT'ın Sorgun ilçesinde dönerci esnafı Mustafa Doğar, darbe girişimine tepki göstermek ve şehitlerin ruhu için mevlit okuttu, Cuma namazı sonrası 3 bin kişiye bedava döner-ayran dağıttı.

22.07.2016 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darbe şehitleri için mevlit okutup, döner-ayran dağıttı

YOZGAT'ın Sorgun ilçesinde dönerci esnafı Mustafa Doğar, darbe girişimine tepki göstermek ve şehitlerin ruhu için mevlit okuttu, Cuma namazı sonrası 3 bin kişiye bedava döner-ayran dağıttı.

Sorgun'da dönercilik yapan Mustafa Doğar, Cuma namazı sonrası Agahefendi Mahallesi, Murat Caddesi'ndeki işyerinde 3 bin kişiye bedava döner ve ayran dağıttı. Doğar, ülkenin çok büyük bir tehlikeyi ucuz atlattığını, ancak bu darbe girişiminde 246 insanın vatan ve demokrasi uğruna şehit düştüğünü söyledi. Doğar yaptığı açıklamada, Türk milletinin göstermiş olduğu bu birlik ve beraberliğin içinde fırtınalar estirdiğini, kendisini de bir şeyler yapmak zorunda hissettiğini, bu amaçla Cuma namazı sonrası bir mevlit okutarak 3 bin kişiye döner ekmek dağıttığını ifade etti. Doğar, "Biz bunu aziz şehitlerimizin ruhu, bu milletin birliği ve dirliği için, birliğimizi dirliğimiz tüm Türkiye'ye göstermek için yaptık. Bugün 3 bin kişiye ücretsiz döner ve ayran dağıtacağız. Bu hizmetimiz akşama kadar sürecek" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat Darbe Şehitleri İçin Mevlit Okutup, Döner-ayran Dağıttı - Son Dakika


Advertisement