Yozgat Gençlik Merkezinden Huzur Evine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yozgat Gençlik Merkezinden Huzur Evine Ziyaret

Yozgat Gençlik Merkezinden Huzur Evine Ziyaret

Yozgat Gençlik Merkezi öğrencileri ve gençlik merkezi gönüllüleri Alparslan Türkeş Huzur Evinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

22.03.2014 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Gençlik Merkezi öğrencileri ve gençlik merkezi gönüllüleri Alparslan Türkeş Huzur Evinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Huzur Evi Ziyaretine gençlerle birlikte AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Musa Saydam, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oguzhan Güneşer ve Gençlik Merkezi Ali Sapmaz katıldı.

Ziyarette Bir Konuşma yapan Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, insanlar doğup, yaşayıp ve öldüğünü belirterek, "Bu üç aşama insanlığın doğasında vardır. Doğmak bizim elimizde değildir fakat nasıl yaşayacağımıza dair kararı kendimiz verebiliriz. Nasıl yaşadığımız da ileriki hayatımızı şekillendirir. İnsanlar, bebeklik dönemlerinde nasıl başkalarının bakımına ihtiyaç duyuyorlarsa, yaşlanınca da aynı ilgiyi görmeyi beklerler, hatta görmelidirler. Çünkü yaşlılık, tıpkı bebeklik gibi insanları aciz ve iş göremez hale getirir. Aile çocuklarını besler, büyütür, eğitir ve topluma yararlı hale getirmek için elinden geleni yapar. Bütün bunları yaparken de yaşı ilerler ve aile büyükleri yardıma muhtaç hale gelir.İşte gençler, anne ve babaları kendilerine ihtiyaç duymaya başladığı andan itibaren onların yanında olmalıdır. Çünkü yaşlılık belirtileri ortaya çıkmaya başladıktan sonra insanlar ilgi görmeyi beklerler. Çevresinden ilgi gören yaşlılar, daha sevecen olurlar, sağlıklı ve hayata daha iyi tarafından bağlanırlar. Bizde bu mana sevgi ve ilgi bekleyen huzur evinde kalan yaşlılarımızı ziyaret ettik" dedi.

Gençli ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer'de bugünün gençleri yarının yaşlıları olacağını ifade ederek,"Bugün yaşlılarına hürmet etmez, saygı göstermezsek, yarın bizde yaşlandığımızda bizlere de hürmet edilmez saygı gösterilmez. Bizler annemize babamıza ve bütün yaşlılara hürmet eder, saygı duyarız. Çünkü günün birinde biz de aynı yerde olacak, aynı hürmet ve saygıyı bekleyeceğiz. Bugün Gençlik Merkezi olarak huzur evinde kalan yaşlılarımız ziyaret ettik. Onlarla sohbet ettik" diye konuştu.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer'de yaşlılarla sohbet edip sorunlarını dinledi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat Gençlik Merkezinden Huzur Evine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement