Yozgat Karnesini Şehit Babasının Mezarına Götürdü - Son Dakika
Güncel

Yozgat Karnesini Şehit Babasının Mezarına Götürdü

Karnesini şehit babasının mezarına götürdü YOZGAT'ta, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Koçak'ın 9 yaşındaki kızı Gülten Naz, karnesini aldıktan sonra babasının mezarını ziyaret edip, "Derslerim çok iyi, seni gururlandırmak istedim" dedi.

22.01.2016 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karnesini şehit babasının mezarına götürdü

YOZGAT'ta, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Koçak'ın 9 yaşındaki kızı Gülten Naz, karnesini aldıktan sonra babasının mezarını ziyaret edip, "Derslerim çok iyi, seni gururlandırmak istedim" dedi.

Çözüm Koleji 3. sınıf öğrencisi Gülten Naz Koçak, karnesini Vali Abdulkadir Yazıcı'nın elinden aldıktan sonra annesi Dilek Koçak ile babasının Yozgat Şehitliği'ndeki mezarını ziyaret etti. Babasının mezarındaki karları temizlerken duygulanan Gülten Naz, dua ettikten sonra, 'Baba, bugün karnemi aldım. Karnemi alır almaz da senin yanına geldim. Bütün derslerim çok iyi. Seni gururlandırmak için buraya geldim. Karnemi vali amca verdi. O da beni çok sevindirdi. Seni çok seviyorum, keşke ölmeseydinö diye seslendi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Koçak, 25 Temmuz 2015 tarihinde Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bomba imha uzmanı olarak görev yaparken, zırhlı aracın geçişi sırasında terör örgütü mensuplarınca yapılan bombalı saldırıda şehit olmuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat Karnesini Şehit Babasının Mezarına Götürdü - Son Dakika


Advertisement