Yozgat Otomobil Şarampole Uçtu: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yozgat Otomobil Şarampole Uçtu: 4 Yaralı

Yozgat Otomobil Şarampole Uçtu: 4 Yaralı

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde kontrolden çıkan 2 otomobilden biri yol kenarındaki ağaçlara çarpıp şarampole uçtu, diğeri ise kaldırıma çarparak durabildi.

29.06.2015 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde kontrolden çıkan 2 otomobilden biri yol kenarındaki ağaçlara çarpıp şarampole uçtu, diğeri ise kaldırıma çarparak durabildi. Kazada 4 kişi yaralandı. Kaza, Sorgun Sanayi Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Sivas istikametinden Yozgat yönüne gitmekte olan Mevlüt Yılmaz (23) yönetimindeki 06 YB 0267 plakalı otomobil, önünde giden Burak Can Cansever'in (18) kullandığı 66 LB 141 plakalı otomobili sollamak isterken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaçlara çarpıp, şarampole uçtu. Burak Can Cansever yönetimindeki diğer otomobil ise kaldırıma çarparak durabildi.

Her iki otomobilde bulunan sürücüler Mevlüt Yılmaz (23), Burak Can Cansever (18), Hamdi Çiftçi (27), Mehmet Karslı (23) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu sırada kaza yerindeki bazı vatandaşlar ise Sanayi Kavşağı'nda bu tür kazaların sık sık yaşandığını, camiye giderken yolun karşı tarafına korku içerisinde geçtiklerini belirterek, bir üst geçit yapılması gerektiğini söylediler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat Otomobil Şarampole Uçtu: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement