Yozgat Şehit Ateşi Yozgat'a Düştü - Son Dakika
Güncel

Yozgat Şehit Ateşi Yozgat'a Düştü

Yozgat Şehit Ateşi Yozgat\'a Düştü

Şehit ateşi Yozgat'a düştüDiyarbakır'ın Bismil ilçesinde marketten ekmek aldıktan sonra iftar için evine girmek üzereyken teröristlerce silahlı saldırıya uğrayan Uzman Çavuş Erdem Ünal şehit oldu.

29.06.2016 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit ateşi Yozgat'a düştü

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde marketten ekmek aldıktan sonra iftar için evine girmek üzereyken teröristlerce silahlı saldırıya uğrayan Uzman Çavuş Erdem Ünal şehit oldu. Şehit'in acı haberi Yozgat'ın Sorgun İlçesine bağlı Çayözü Köyündeki yakınlarını yasa boğdu.

Şehit Uzman Çavuş Erdem Ünal'ın Sorgun'a bağlı Çayözü Köyünde oturan annesi Kadriye Ünal'a acı haber verildi. Ünal'ın oturduğu ev ve köyün girişine Türk Bayrakları asıldı. Şehit Ünal'ın küçük yaşta yetim kaldığı ve annesi tarafından büyütüldüğü öğrenildi. 17 yıllık Uzman Çavuş olarak devletine hizmet ettiğini söyleyen köy muhtarı Kazım Yıldız, "Küçük yaşta şehidimiz yetim kaldı. Annesi ve amcaları tarafından büyütüldükten sonra uzman çavuş olarak göreve başladı. 17 yıldır vatanına görev yapıyordu. 2 yıldır da Diyarbakır'da görev yapmaya başlamıştı. Dün iftar saatine yakın bir zamanda marketten ekmek alıp evine girmek üzereyken teröristlerce silahlı saldırıya uğramış ve şehit olmuş. Çok iyi ve yardımsever bir kişiydi" dedi.

8 yıllık evli olan Şehit Erdem Ünal'ın 7 yaşında Eylül ve 7 yaşında Hira isminde iki kızı bulunuyor. Şehidin cenazesi bugün öğlen namazına mütakiben Sorgun'a bağlı Çayözü köyünde toprağa verilmesi bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat Şehit Ateşi Yozgat'a Düştü - Son Dakika


Advertisement