Yozgat'ta Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği Yapıldı

Yozgat\'ta Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği Yapıldı

Yozgat’ta amatör spor kulüplerini desteklemek amacıyla İl Özel İdaresi tarafından alınan spor malzemeleri düzenlenen törenle kulüp temsilcilerine teslim edildi.

22.08.2014 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ta amatör spor kulüplerini desteklemek amacıyla İl Özel İdaresi tarafından alınan spor malzemeleri düzenlenen törenle kulüp temsilcilerine teslim edildi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen törene Vali Abdulkadir Yazıcı, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muammer Yanık, Yozgat ASKF Başkanı Hakan Bektaş ve amatör spor kulüp temsilcileri katıldı.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Muammer Yanık, 2014-2015 sezonunda kullanılmak üzere İl Özel İdare bütçesinden amatör kulüplere katkı sağlamak amacıyla spor malzemesi alındığını ve malzemelerin kulüp temsilcilerine teslim edildiğini söyledi.

Yozgat ASKF Başkanı Hakan Bektaş, verilen destekten dolayı Vali Yazıcı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Yanık'a teşekkür ederek, "Memleketimizin evlatlarını internet kafe ve kahvehane köşelerinden alıp sahalara, salonlara, pistlere getiren, sırtlarına forma giydiren bütün devlet büyüklerimizden Allah razı olsun. Büyük bir ailenin temsilcileri olarak bütün amatör spor camiası adına Sayın Valimiz Abdulkadir Yazıcı ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı'da yaptığı konuşmada 23 amatör spor kulübüne 60 bin TL değerinde malzeme desteği sağlandığını belirterek, "Amatör spor kulüpleri gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spora yönelttikçe sokaktaki olumsuz hareketleri de engellemektedir. İlimizde faaliyet gösteren 18'i futbol, 2'si basketbol, 2'si voleybol ve biri de hentbol olmak üzere 23 amatör spor kulübüne toplam 60 bin TL tutarında malzeme yardımı yapıldı. Bizler bu sene tam olarak sporun içerisinde olacağız. Alt yapıyı geliştirmek için de çalışmalarımız olacak. Bizler üzerimize düşen vazifeyi bu sene daha iyi yapmaya gayret edeceğiz.İnşallah bundan sonra daha da güzel işler çıkarmaya çalışacağız "diye konuştu.

Yozgat'ta ki potansiyelleri harekete geçirmek için tüm güçle çalışılması gerektiğini belirterek, "İlimiz için 2014 çok önemli bir yıl. Tüm hemşerilerimizle birlikte gayret ederek bu memleketi kalkındırmalıyız. Yozgat'ın kendi gençlerini burada tutmaya çalışmalıyız. Bu konuda sporda çok önemli bir enstrümandır. Bu noktada da yükü çeken, derdi çeken sizlersiniz. Hepinize başarılar diliyorum, tebrik ediyorum. Size minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Çünkü sizler aslında devletin bir kademesi gibi belli bölümde farklı huyda, tabiatta ve ahlakta gençleri bir arada tutuyorsunuz. Gençler sizin yönlendirmeleriniz ile şekilleniyor. Bu noktada da bir kamu görevi gördüğünüzü belirtmek istiyorum" dedi.

Daha sonra Vali Abdulkadir Yazıcı, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muammer Yanık ve Yozgat ASKF Başkanı Hakan Bektaş 23 amatör spor kulüp temsilcilerine, alınan spor malzemelerini teslim etti. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement