Yozgat'ta Halk Oylaması İçin Güvenlik Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta Halk Oylaması İçin Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Yozgat'ta halk oylamasının huzur ve güven içerisinde yapılması için Vali Kemal Yurtnaç başkanlığında güvenlik toplantısı yapıldı.

22.02.2017 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ta halk oylamasının huzur ve güven içerisinde yapılması için Vali Kemal Yurtnaç başkanlığında güvenlik toplantısı yapıldı.

Yozgat Şehir Hastanesine ait konferans salonunda düzenlenen il güvenlik toplantısında, halk oylamasının huzur ve güven içinde gerçekleşebilmesi için referandum günü ve sonrası alınacak tedbirler görüşüldü.

Toplantıda konuşan Vali Yurtnaç, bu tür zamanlarda önemli olan şeyin meşruiyete zarar vermemesi olduğunu söyledi.

Referandum süresi boyunca referanduma olumsuz şekilde yansıyacak her türlü hareketten, davranıştan kaçınılması gerekliliğine dikkati çeken Yurtnaç, şunları söyledi:

"Bizim için emniyet, jandarma, kaymakamlıklar ve tüm kurumların yapacağı şey referandumu güvenli bir şekilde sonuçlandırmaktır. O maksatla yapacağımız çalışmaları önceden planlayacağız ve sonrasında bir dedikoduya mahal vermeden bu çalışmaları bitireceğiz. Bu güne kadarki seçimlerde Yozgat'ta önemli bir hadise yaşanmamış. Yozgat'ta bir şey olmaz hissine kimse kapılmasın. Biz bu tür günlerin öncesinde, esnasında ve sonrasında tedbirler almak durumundayız. Bu tedbirlerle vatandaşımızın güvenli bir şekilde oy verme işlemlerini gerçekleştireceğiz."

Toplantıya Vali Yurtnaç'ın yanı sıra, Belediye Başkanı Kazım Arslan, ilçe kaymakamları, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, ilçe jandarma komutanları ve ilçe emniyet müdürleri ile bazı kamu kurumlarının müdürleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Halk Oylaması İçin Güvenlik Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.


Advertisement