Yozgat'ta Hasta Buzağı Özel Otomobille Veterinere Gitti - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta Hasta Buzağı Özel Otomobille Veterinere Gitti

Yozgat\'ta Hasta Buzağı Özel Otomobille Veterinere Gitti

Yozgat'ın Aydıncık ilçesine bağlı Kazankaya köyünde Hacı Ahmet Öztürk adlı bir çiftçi, eşi ile birlikte hastalanan 'Sarıkız' adını verdikleri buzağıyı, otomobilinin arka koltuğunda tedavi ettirebilmek için veteriner hekime götürdü.

11.03.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Aydıncık ilçesine bağlı Kazankaya köyünde Hacı Ahmet Öztürk adlı bir çiftçi, eşi ile birlikte hastalanan 'Sarıkız' adını verdikleri buzağıyı, otomobilinin arka koltuğunda tedavi ettirebilmek için veteriner hekime götürdü. Bu görüntü ile birlikte Sivas'ın Dana Ferhat'ından sonra Yozgatlı Sarıkız'ın da otomobile bindirilip, sahipleriyle yolculuk yapmasını anımsattı. Öztürk, "İmkansızlıklar nedeniyle mevcut olan imkanlarımızı kullanıyoruz" dedi.

Aydıncık- Çekerek bağlantılı karayolunda seyir halindeki otomobilin arka koltuğunda oturan kadının aynı koltuğu paylaştığı ve 'Sarıkız' adını verdikleri buzağıyı öperek okşayıp, sevgisini göstermesi dikkat çekti. Otomobilin sürücüsü Hacı Ahmet Öztürk, iki haftalık olan 'Sarıkız'ın hastalanması nedeniyle acil olarak Çekerek ilçesindeki veteriner Hekime götürmek zorunda kaldığını söyledi. Kendisinin Aydıncık ilçesinin Kazankaya köyünde ikamet ettiğini belirten Öztürk, iki hafta önce doğan hasta hayvanını imkansızlıklar nedeniyle otomobil ile götürmek zorunda kaldığını belirterek, "Hayvanı birisi tutarsa, taksi ile götürmek zor olmuyor. İmkansızlıklar nedeniyle mevcut olan imkanlarımızı kullanıyoruz. Çekerek ilçesinde veteriner hekime gösterip, sonrasında tekrar aynı şekilde köye getireceğim" dedi. Arka koltukta buzağı ile birlikte yolculuk yapan Gülhanım Öztürk ise bu duruma alışkın olduklarını belirterek, "Buzağının bana bir zararı yok. Yan koltukta oturuyor. Arada bir huysuzlanınca boynuna sarılıyor, okşuyor, öpüp sevgimi gösteriyorum. O nihayetinde can" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Hasta Buzağı Özel Otomobille Veterinere Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement