Yozgat'ta Kamu Binaları Şehrin Çehresini Değiştirecek - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta Kamu Binaları Şehrin Çehresini Değiştirecek

Yozgat\'ta Kamu Binaları Şehrin Çehresini Değiştirecek

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, tarihi ve eski binaların bakım, onarım, restore ve yeni bina yapımı çalışmalarının tamamlandığında Yozgat’ın hem ihtiyaçlarının karşılanmış olacağını hem de çehresinin değişeceğini söyledi.

04.09.2014 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, tarihi ve eski binaların bakım, onarım, restore ve yeni bina yapımı çalışmalarının tamamlandığında Yozgat'ın hem ihtiyaçlarının karşılanmış olacağını hem de çehresinin değişeceğini söyledi.

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, bakanlıktan gönderilen ödenekle yapımına başlanılan Yozgat Merkez Hükümet Konağı binasının 34 milyon 618 bin liraya ihale edildiğini, 2018 yılında tamamlanarak hizmete açılmasının planlandığını söyledi. Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu ek binası inşaatına 2012 yılında başlandığını ve 26 milyon 813 bin liralık harcama ile tamamlanmasının planlandığını kaydeden Vali Yazıcı, bina inşaatına sona yaklaşıldığını söyledi. Vali Yazıcı, Yerköy Hükümet konağı projesinin 6 milyon 624 bin liraya ihale bedelinin bulunduğunu, çalışmaların hızla devam ettiğini bildirdi. Vali Yazıcı, "Tarihi Yozgat Lisesi binası çevre düzenleme çalışmalarıyla birlikte eski Askerlik Şubesi tarihi binasının restorasyon çalışmaları da sürdürülmektedir. Bunların dışında Yozgat İl Kültür Müdürlüğü binasının tadilat ve onarımı Akdağmadeni ilçesi Sosyal Hizmetler Merkezi projesi, eski Askerlik Şubesi binası restorasyon çalışmaları da devam ediyor. Bu çalışmalar tamamlandığında Yozgat'ın önemli eksiklikleri ve ihtiyaçları da giderilmiş olacaktır" dedi.

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Spor Vadisi projesi ile birlikte merkez ve bazı ilçelerimizdeki eğitim kurumlarının yatırımları ile Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüs alanı içerisindeki bina ve tesislerin yapım çalışmaları da aralıksız devam ettiğini sözlerine ekledi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta Kamu Binaları Şehrin Çehresini Değiştirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement