Yozgat'ta Köylerin Alt Yapısını İyileştirme Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta Köylerin Alt Yapısını İyileştirme Çalışmaları Sürüyor

Yozgat\'ta Köylerin Alt Yapısını İyileştirme Çalışmaları Sürüyor

Yozgat Vali Yardımcısı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Adnan Daldal, köylerin yaşam standardını artırmak için çalıştıklarını söyledi.

17.09.2014 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Vali Yardımcısı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Adnan Daldal, köylerin yaşam standardını artırmak için çalıştıklarını söyledi.

Yozgat merkeze bağlı köylerde içme suyu ve kanalizasyon şebekeleri hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Büyükincirli, Karalar ve Sarımbey köylerinin kanalizasyon ihaleleri yapıldı.

Yozgat Vali Yardımcısı Adnan Daldal köylerde devam eden kanalizasyon çalışmalarının köylerin yaşam standartlarının yükselmesi adına yapılan yatırımlar olduğunu belirterek, "Merkez ilçemize bağlı 99 köyümüz bulunmaktadır. Bugün itibariyle 71'inin kanalizasyonunu tamamladık, 3'ünün ihalesini yaptık. Yaklaşık bir ay içerisinde 2 köyümüzün daha ihalesine çıkacağız. Bu sene 99 köyümüzün 76'sının kanalizasyonunu yapmış olacağız. En kısa sürede geriye kalan köylerimizin de kanalizasyonunu tamamlayacağız" dedi.

Köylerine gelen gurbetçilerin zamanlarını daha huzurlu geçirmelerini sağlamak için çalıştıklarını vurgulayan Daldal, "Bu çalışmalar köylerimizin yaşam standartlarının yükselmesi adına yapılan yatırımlardır. Her ne kadar şehir standartlarına kavuşmasa dahi en azından yaşayan insanlarımızın bu güzel görünüme, hijyene sahip olması bizim temel amacımızdır. Yaz aylarında köylerine gelen gurbetçi hemşehrilerimizin, huzurlu daha fazla zaman geçirmeleri ve köylerinden mutlu ayrılmalarını hedefliyoruz" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta Köylerin Alt Yapısını İyileştirme Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement