Yozgat'ta Kurum Müdürleri Daha Aktif Çalışacak - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta Kurum Müdürleri Daha Aktif Çalışacak

Yozgat\'ta Kurum Müdürleri Daha Aktif Çalışacak

Yozgat’ta kurumlar arası iletişimin sağlanması, kurumların yaşadığı sorunların çözümlenmesi amacıyla Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı başkanlığında toplantı düzenledi.

20.08.2015 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ta kurumlar arası iletişimin sağlanması, kurumların yaşadığı sorunların çözümlenmesi amacıyla Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı başkanlığında toplantı düzenledi.

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer'in katılımı ile yapılan toplantıda, milletvekilleri kurumların sorunlarını dinleyip, çözümü konusunda fikir alışverişinde bulundular. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Abdulkadir Yazıcı, daire müdürleriyle birlikte 2015 yılını değerlendirmek istediklerini belirterek, " Milletvekillerimizde toplantıya katılma talebinde bulundu. Bugün burada daire müdürlerimiz 2015 yılı içerisinde neler yaptılar, hangi projelerle uğraşıyorlar bunları sayın vekillerimize aktaracaklar. Daire Müdürlerimiz bugün Yozgat için ne yapmak, hangi projeyi uygulamak istiyorsa ortaya konup Yozgat'a katkı sunmalarını istiyoruz. Toplantımız inşallah Yozgat'ımıza hayırlar getirir" dedi.

Milletvekilleri adına bir açıklama yapan AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül'de Yozgat'ın projelerinde, gelişiminde, dönüşümünde bizler kadar siz değerli bürokratlarında öneminin büyük olduğunu belirterek, "Projelerin takibinde, doğru iş ve işlemlerin yapılmasında, otokontrolün sağlanmasında, işlerin hızlılıkla sürdürülmesinde bürokrasinin hızlılığına ve çalışkanlığına büyük ihtiyaç vardır. Hantal bir bürokrasi anlayışı ve yine halka hizmeti benimsemeyen bir bürokrat anlayışı ilimize bir fayda getirmeyecektir. Bizler siyasi anlayışımızda nasıl ki parolamız halka hizmetse bu anlayışın bürokraside de hakim olmasını isteriz. Sizlerden proje istiyoruz ve bizlerde basının önünde bu projelerin hayata geçirilmesi hususunda gayret göstereceğimize söz veriyoruz" diye konuştu.

Toplantının basına kapalı bölümünde ise daire müdürleri tek tek yaptıkları çalışmaları hakkında bilgi verdi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta Kurum Müdürleri Daha Aktif Çalışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement