Yozgat'ta Ramazan Bayramı - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta Ramazan Bayramı

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Bilal Şahin Külliyesi'nde kıldığı bayram namazı sonrası vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

05.07.2016 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Bilal Şahin Külliyesi'nde kıldığı bayram namazı sonrası vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

Cami içerisinde gerçekleştirilen bayramlaşma sırasında vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturarak birbirleriyle bayramlaştı.

Yurtnaç, bayram namazı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, bayramların sevginin, saygının, dostluğun ve kardeşliğin pekiştiği çok özel günler olduğunu söyledi.

Türkiye'nin de içerisinde bulunduğu İslam coğrafyasında istenmeyen olayların sürdüğünü ifade eden Yurtnaç, "Komşu ülkeler başta olmak üzere birçok İslam ülkesindeki insanlar bayramı ne yazık ki yaşayamıyorlar. Son dönemde bizim de birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenler var. O yüzden bu mihrakların istediklerini gerçekleştirmesine izin vermeyerek, bayramları bayram tadında birlik ve beraberliğimize halel getirmeyecek şekilde yaşamamız gerekmektedir." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Ramazan Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement