Yozgat'taki Kazanın Ateşi Datça'yı da Yaktı - Son Dakika
Yerel

Yozgat'taki Kazanın Ateşi Datça'yı da Yaktı

Yozgat\'taki Kazanın Ateşi Datça\'yı da Yaktı

Yozgat’ta üç kişinin canına mal olan otobüs kazasında hayatını kaybeden Zerrin Taanyeri’nin geçtiğimiz yıl üniversiteden mezun olduğu Muğla’nın Datça ilçesinde büyük üzüntü yaşanıyor.

06.06.2016 23:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ta üç kişinin canına mal olan otobüs kazasında hayatını kaybeden Zerrin Taanyeri'nin geçtiğimiz yıl üniversiteden mezun olduğu Muğla'nın Datça ilçesinde büyük üzüntü yaşanıyor.

Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümünü 2014- 2015 döneminde başarıyla bitirerek mezun olan Zerrin Tanyeri, Datça'dan ayrılarak Manisa'daki ailesinin yanına döndü. Tanyeri, Yozgat ilinde bulunan bir bankayla iş görüşmesine gitmek için Pazar gecesi Manisa'dan otobüse binerek Yozgat'a gitti ancak otobüs Yozgat'a varamadan Yozgat- Sivas karayolunun Oluközü beldesi çıkışında kontrolden çıkarak bariyerleri aşarak şarampole devrildi. Kazada, otobüsteki yolculardan Muhammet Fatih Yıldırım (22), Betül Kandemir ve Zerrin Tanyeri olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza hayatını kaybeden Zerrin Tanyeri'nden gelen acı haber ailesinin yanı sıra Datça'da bulunan arkadaşları ve komşuları arasında da büyük üzüntüye neden oldu. Ailesinin iki kız çocuğu olan Zerrin Tanyeri'nin ablasının da daha önce beyin kanaması geçirerek yaşamını yitirdiği öğrenildi Tanyeri'nin profiline yazdığı "Yarın güzel şeyler olsun" mesajının altına arkadaşları duygusal paylaşımlar yaptı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat'taki Kazanın Ateşi Datça'yı da Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement