IŞİD ile Çatışmada Ölen YPG'lilerin Cenazeleri Diyarbakır'da - Son Dakika
Güncel

IŞİD ile Çatışmada Ölen YPG'lilerin Cenazeleri Diyarbakır'da

IŞİD ile Çatışmada Ölen YPG\'lilerin Cenazeleri Diyarbakır\'da

Suriye'de IŞİD ile girdikleri çatışmada hayatını kaybeden 2'si YPJ, 5'i ise YPG militanı 7 kişinin cenazesi otopsi yapılmak üzere Diyarbakır'a getirildi.

25.09.2014 10:06  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'de IŞİD ile girdikleri çatışmada hayatını kaybeden 2'si YPJ, 5'i ise YPG militanı 7 kişinin cenazesi otopsi yapılmak üzere dün akşam saatlerinde Diyarbakır'a getirildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde otopsi işlemleri tamamlanan 2'si kadın 7 kişinin cenazesi defnedilmek üzere memleketlerini gönderildi.

IŞİD İLE ÇIKAN ÇATIŞMADA ÖLDÜRÜLDÜLER

Suriye'nin Rojava bölgesinde IŞİD'le 16-19 Eylül tarihlerinde çıkan çatışmada öldürülen YPG ve YPJ elemanları Özel Atak, Halil Doğan, Şehmus Salık, Mahmut Zengin, Ferhat Aydın, Neslihan Çiftçi ve Cemile Erol'un cenazeleri Şınak'ın Silopi ilçesinde bulunan Habur Sınır Kapısı'ndan alınarak otopsileri yapılmak üzere dün akşam saatlerinde Diyarbakır'a getirildi.

Cenazelerin Diyarbakır'a getirilmesiyle aralarında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Kayapınar İlçe Belediyesi Eşbaşkanı Mehmet Ali Aydın, Bağlar İlçe Belediye Eşbaşkanı Birsen Kaya Akat ile hayatını kaybedenlerin yakınları ve çok sayıda kişi morg önüne gelerek işlemlerin bitmesini bekledi.

MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLDİLER

Gece saat 03.30'a kadar yapılan otopsi işlemlerinin ardından IŞİD ile yaşanan çatışmalarda hayatını kaybeden 2'si kadın 7 YPG ve YPJ elemanlarının cenazeleri toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel IŞİD ile Çatışmada Ölen YPG'lilerin Cenazeleri Diyarbakır'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • amedli: müslüman geçinen kafirlerle şavaşarak sehit düşen kahramanlar ölmez kalbimizde yaşar herkes bunu boyle bilsin 3 5 Yanıtla
  • Welat: işidin de allah belasını versin pkk nında hepsi aynı bokk onun için üzülmüyorum. . Dinsiz imansız köpekler . . 0 2 Yanıtla

Advertisement