Yücel İldiz: "Süper Lig'de Başarılı Olacağımızı Düşünüyorum" - Son Dakika
Spor

Yücel İldiz: "Süper Lig'de Başarılı Olacağımızı Düşünüyorum"

Süper Lig’de yükselen ikinci takım olan Kardemir Karabükspor’da, Teknik Direktör Yücel İldiz, "Gerçekten zorlu bir lige başlıyoruz ama orada da başarılı olacağımızı düşünüyorum" dedi.

18.05.2016 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de yükselen ikinci takım olan Kardemir Karabükspor'da, Teknik Direktör Yücel İldiz, "Gerçekten zorlu bir lige başlıyoruz ama orada da başarılı olacağımızı düşünüyorum" dedi.

PTT 1. Lig'i ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig'e çıkan Kardemir Karabükspor yönetimi, teknik heyeti, futbolcular ve aileleri İstanbul'da boğaz turu atarak başarıyı kutladı. Kutlamalardan önce Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Şu anda çok mutlu olduğunu vurgulayan İldiz, "Karabük'e gelirken başkanımız, 'Hocam sana ihtiyacımız var' dedi. Hiçbir profesyonel düşünce içine girmeden başkanımızın teklifini kabul ettim ve Karabük'e geldim. Benim için çok zor bir 5 aydı. Hakikaten hem başkanımız hem oyuncularımız hem de bizler elimizden geleni yaptık. Son dakikaya kadar sahada mücadele etmeye çalıştık. İyi günlerimiz oldu kötü günlerimiz oldu. Soğuk kanlılığımızı koruduk. Geldiğimizde taraftarlarımıza söylemiştik. 'Yaptık, yine yaparız' diye. Yine başardık, çok mutluyuz. Tabi ki çok zor. Trajedik bir şekilde küme düşen, kadrosu dağılmış ve yeni bir kadro oluşturulmuş bir takım vardı. Devre arasında 29 puan toplamış. İkinci yarı puan ortalamasını tutturarak kazanmayı ve çıkmayı başardık. Bu anlamda çok mutluyuz. Karabükspor'un kurumsal bir yapısı olduğu için bir daha bu durumları görmemesi lazım. Çok sakin bir yapı içerisinde devam etmesi lazım" ifadelerini kullandı.

"GERÇEKTEN ZORLU BİR LİGE BAŞLIYORUZ"

Gelecek sezon planlaması hakkında ise tecrübeli teknik adam, "Sayın başkanımız ile oturup yeni sezon planlamasını yapacağız. Çünkü çok fazla zamanımız yok. Gerçekten zorlu bir lige başlıyoruz ama orada da başarılı olacağımızı düşünüyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yücel İldiz: 'Süper Lig'de Başarılı Olacağımızı Düşünüyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement