Yücel ve Bakanlardan, Karate Milli Takımına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Yücel ve Bakanlardan, Karate Milli Takımına Ziyaret

Yücel ve Bakanlardan, Karate Milli Takımına Ziyaret

Kalkınma Bakan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzel ile Kağıtspor kulüp başkanı İslam Yücel Kocaeli'de kampta yer alan karate milli takımını ziyaret etti.

27.10.2014 12:58  Güncelleme: 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'da yapılacak Dünya Şampiyonası çalışmalarını sürdüren Kadın Milli Takımımız, kamp çalışmalarında son dönemece Kocaeli'nde girdi. Milli takım teknik direktörü ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor antrenörü İbrahim Erçin, hedeflerinin her zamanki gibi zirvede yer almak olduğunu söyledi. Son yıllarda dünyanın en istikrarlı karate ülkeleri arasında gösterilen Türk Karatesi, 5-9 Kasım'da Almanya'da yapılan 22. Dünya Karate Şampiyonası'na odaklandı. Hem kadınlarda hem de erkeklerde zirveyi hedefleyen Milli sporcularımız, hazırlık kampı sürecinde son aşamaya geldi.

ALMANYA'DAN DA BAŞARILI DÖNECEĞİZ

Fransa'daki son şampiyonada ülkemizi başarıyla temsil eden Kadın Milli Takımımız, Bremen kentindeki organizasyon için final kampına Kocaeli'de girdi. Gölcük'te bulunan The Ness Hotel'de final kampını gerçekleştirecek Kadın Milli Takımımız, Bremen kentindeki Dünya Şampiyonası'nda zirveyi hedefliyor.Kamp sürecine yaklaşık iki buçuk ay önce girdiklerini belirten Kadın Milli Takım Teknik Direktörü İbrahim Erçin, bu dönemde kuvvet, kondisyon ve teknik antrenmanlar gerçekleştirdiklerini söyledi. Kamp süresince dört turnuvaya katıldıklarını ifade eden İbrahim Erçin, "Başarılı sonuçlar elde ettik. Bu turnuvalarda takımımızın eksiklerini görerek Dünya Şampiyonası'na gidecek son şeklini belirledik. Bu yıl Finlandiya'da takım halinde Avrupa Şampiyonu olduk. Son Dünya Şampiyonası'nda da takım halinde üçüncü olmuştuk. Hedefimiz Almanya'da dünya şampiyonluğu ve ferdi branşlarda da şampiyonluklar kazanmak" dedi.

YÜCEL'DEN DESTEK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü başkanı İslam Yücel ile Genel Sekreter Fatih Özkaraaslan Kadın Milli Takımımızı ziyaret etti. Milli takım antrenmanını izleyen Yücel ve Özkaraaslan, çalışmanın ardından tatlı ikramında bulundu. Kulüp Başkanı İslam Yücel," Kulübümüzün de antrenörü olan Milli takım antrenörümüz İbrahim Erçin ile kulübümüzün Dünya şampiyonu sporcusu Tuba Yenen Yakan ile başarılarından dolayı gurur duyuyoruz. Son Dünya Şampiyonası'nda başarılı sonuçlar almıştık. Almanya'da sporcularımızın bunu tekrarlacağına inanıyoruz."dedi.

BAKANLARDAN MORAL ZİYARETİ

Kocaeli'de kamp yapan Kadın Milli Takımımızı Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzel'in ziyareti ile moral depoladı. Teknik ekip ve sporcularımız ile sohbet etme imkânı bulan Bakan Yılmaz ve Işık, Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi başarıyla temsil edeceklerine inandıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yücel ve Bakanlardan, Karate Milli Takımına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement