Yüksek İrtifa Sporcu Kamp Merkezi Temel Atma Töreni - Son Dakika
Yerel

Yüksek İrtifa Sporcu Kamp Merkezi Temel Atma Töreni

Yüksek İrtifa Sporcu Kamp Merkezi Temel Atma Töreni

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı ( KUDAKA ) işbirliği ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yanına inşa edilecek Yüksek İrtifa Sporcu Kamp Merkezi’nin temel atma töreni gerçekleşti.

05.05.2016 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı ( KUDAKA ) işbirliği ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yanına inşa edilecek Yüksek İrtifa Sporcu Kamp Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Törene Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Kalkınma Bakanlığı DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Teşkesenligil, İl Müftü Vekili Celal Büyük, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve davetliler katıldı.

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, "Hayal edilen bir şeyi başarmak için önündeki engelleri bir bir ortadan kaldırıldı mı o iş gerçek olur. Geçen yıl büyük emeklerle açılan sahalara 36 takım geldi. Bu takımlar neden 100 olmasın. İddia edip net söylüyorum Afyon, Bolu, Ankara Kızılcahamam bunları hiç biri buralara rakip olamaz. Bu benim iddiam değil. Bu 1 lig de oynayan Erzurum'da kamp yapmış olan futbol takımlarının hocalarının ve ekiplerinin konuştuğu. Tanıtımın iyi olması lazım. Erzurum gençlerin ve ailelerinin bu tesislerden içeri girip çocuğunu bırakacağı güvenli bir alan olması lazım." dedi.

Konuşmaların ardından 5 milyon liraya mal olması tahmin edilen Yüksek İrtifa Sporcu Kamp Merkezi'nin temeli atıldı. Yüksek İrtifa Sporcu Kamp Merkezi'nde 4 adet doğal çim yüzeyli futbol sahası,1 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası,1 adet okçuluk sahası,1 adet sporcu soyunma odaları ve kafeterya,1 adet mini golf sahası, 2 adet açık tenis kortu, bin seyirci kapasiteli portatif tribün ve otopark olacak. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüksek İrtifa Sporcu Kamp Merkezi Temel Atma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement