Yüksekova'da 3 Askerin Şehit Edilmesi - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'da 3 Askerin Şehit Edilmesi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan jandarma er Ramazan Köse, memleketi Artvin'in Borçka ilçesinde toprağa verildi Cenaze törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik de katıldı.

27.10.2014 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan jandarma er Ramazan Köse, memleketi Artvin'in Borçka ilçesinde toprağa verildi.

Van'dan uçakla Trabzon Havalimanı'na getirilen şehit Köse'nin cenazesi, buradan da cenaze arabası ile ilçeye getirilmişti.

Şehit er Köse için öğle vakti Borçka Merkez Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Şehidin babası Begcan Köse, kardeşleri Ümit ve Samet Köse güçlükle ayakta durdu. Şehidin işitme engelli amcası Özcan Köse'yi ise baba Begcan Köse teselli etti, kardeşinin gözyaşlarını sildi. Tören sırasında şehit cenazesine sarılan yakınlarının ağladığı görüldü. Şehidin annesi Gülsen Köse rahatsızlandığı için cami avlusundaki törene katılamadı.

Kılınan cenaze namazı sonrası Köse'nin naaşı, bir süre askerlerin omuzunda taşındıktan sonra cenaze arabasına konularak Borçka Şehitlik Mezarlığına götürüldü. Köse'nin cenazesi, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Artvin Valisi Kemal Cirit, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, CHP Milletvekili Uğur Bayraktutan, Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Lapanta, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, diğer yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yüksekova'da 3 Askerin Şehit Edilmesi - Son Dakika


Advertisement