Yüksekova'da Dört Terörist Ölü Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'da Dört Terörist Ölü Ele Geçirildi

Genelkurmay Başkanlığı, Yüksekova’da devam eden operasyonda 4 teröristin ölü ele geçirildiğini açıkladı.

04.11.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığı, Yüksekova'da devam eden operasyonda 4 teröristin ölü ele geçirildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Yüksekova'da devam eden operasyonda, dört teröristin ölü ele geçirildiği belirtilerek, bölgede yapılan aramada bir Biksi makineli tüfeği ve 250 Biksi makineli tüfeği fişeği, üç kalaşnikof Piyade tüfeği, iki el bombası, bir telsiz ve bir uyku tulumunun bulunduğu kaydedildi.

Hakkari- Çukurca'da terör örgütünden kaçan iki teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi.

13 İŞBİRLİKÇİ GÖZALTINA ALINDI

Mardin Nusaybin'de 10, Kars Digor'da üç olmak üzere 13 işbirlikçinin, icra edilen operasyonlarda terör örgütüne "Yardım ve yataklık yapmak" suçundan gözaltına alındığı belirtildi.

Kars Sarıkamış'ta yapılan operasyonda, terör örgütü tarafından kullanılan sığınakta; iki büyük tüp ve üç plastik bidon içerisine yerleştirilmiş, patlamaya hazır toplam 150 kilo El Yapımı Patlayıcı, altı elektrikli fünye, dört top kablo (400 m), bir akü, beş büyük pil, bir çift araç plakası, muhtelif cins ve miktarda gıda, yaşam ve sağlık malzemesi ele geçirildi.

Şırnak Merkez'de bir, Batman Sason'da bir, Hakkari Şemdinli'de bir olmak üzere üç el yapımı patlayıcı yol kontrol faaliyetleri esnasında bulunarak imha edildi.

DAĞLICA VE KUZEY IRAK'TA DÜZENLENEN HAVA HAREKATINDA 16 HEDEF İMHA EDİLDİ

Dağlıca ve Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesinde tespit edilen terör örgütü mensubu terörist mevzisi, mağara, sığınak ve barınma alanlarına yönelik olarak icra edilen hava harekatı sonucunda 16 hedef imha edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yüksekova'da Dört Terörist Ölü Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu
    18:51 İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu

    İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında Söğüt, Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Vural, vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve hayırlı kazançlar diledi. Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, İYİ Parti olarak seçimlerde vatandaşlara alternatif oluşturduklarını ve milletin iradesinin tespiti için yapıldığını belirtti.

  • Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı
    18:48 Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, başvuruların değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere alındığını söyledi. Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yönelik 8 bin personel alımının Nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceği açıklandı.


Advertisement