Yüksekova'da Kapkaç Olayları Arttı - Son Dakika
Yerel

Yüksekova'da Kapkaç Olayları Arttı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde son günlerde yaşanan 6 ayrı kapkaç olayının ardından dün akşam saatlerinde de bir kapkaç olayının yaşandığı bildirildi.

28.02.2013 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde son günlerde yaşanan 6 ayrı kapkaç olayının ardından dün akşam saatlerinde de bir kapkaç olayının yaşandığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, ilçede son bir ay içerisinde değişik mahallelerde 6 ayrı kapkaç olayı yaşanmıştı. Yaşanan 6 kapkaç olayının ardından, bir kapkaç olayı da dün akşam saatlerinde yaşandı. Yaşanan son olay Akasya Sokağı'nda bulunan Atasoy Apartmanı'nda meydana geldi. Görgü tanığının verdiği bilgiye göre, binanın birinci katında asansör bekleyen bir kadın öğretmenin çantası, arkadan yaklaşan ve kapşonlu olan kapkaççı tarafından çalınmak istendi. Çantayı boynundan geçiren kadın öğretmenin kapkaççıya direnmesinin ardından olayı fark eden esnaflar, seslerin geldiği binaya girdi. O sırada esnafların geldiğini gören kapkaççı çantayı alamadan kaçmaya başladı. 1.80 boylarında olan kapkaççı hızlı bir şekilde olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

İlçede artan kapkaç olaylarından büyük endişe duyduklarını söyleyen bazı bayan öğretmenler, kapkaççıların biran önce yakalanmasını istedi.

Polis ekipleri, kapkaççıları yakalamak için çalışma başlattı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüksekova'da Kapkaç Olayları Arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement