Yüksekova'da Kar ve Buz Temizliği - Son Dakika
Yerel

Yüksekova'da Kar ve Buz Temizliği

Yüksekova\'da Kar ve Buz Temizliği

Hakkari’nin Yüksekova Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Cengiz Topel Caddesi ve bağlı ara sokaklarda buz ve kar temizleme çalışması yaptı.

11.02.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Cengiz Topel Caddesi ve bağlı ara sokaklarda buz ve kar temizleme çalışması yaptı.

Zabıta ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin destek verdiği kar ve buz temizleme çalışmaları sabah erken saatlerde başladı. Anafartalar Caddesi, Özgürlük Meydanı, Adarlar Sokağı, Yeşildere Caddesi, Büyük Camii Civarı, Demirciler Sokağı ile 23 Nisan Caddesi'nde 6 ayrı noktada eş zamanlı başlatılan buz temizleme çalışmalarında toplatılan tonlarca buz kamyonlarla ilçe dışına çıkarıldı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Beşer, "Sabahın erken saatlerinde ekiplerimizce ara sokaklarda oluşan buz kütlelerini kaldırmak için çalışma başlattık. Dün yağan kar yağışı ve bu günkü güneşli havadan dolayı çalışmalarımızı daha kolay yürüttük. 6 ayrı yerde eş zamanlı olarak yaptığımız buz ve kar temizleme çalışmasını en iyi şekilde bitirip kapattığımız yolları trafiğe açtık. Bu konuda bize destek olan esnafımıza belediye adına çok teşekkür ederiz" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüksekova'da Kar ve Buz Temizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement