Yüksekova'da Karla Mücadele Çalışması - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'da Karla Mücadele Çalışması

Yüksekova\'da Karla Mücadele Çalışması

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açma ve genişletme çalışmaları sürüyor.

07.01.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açma ve genişletme çalışmaları sürüyor.

İlçede gece etkisini gösteren ve şehirler arası yollarda ulaşımın güçlükle sağlanmasına neden olan kar yağışının ardından Karayolları 117. Şube Şefliği'nin başlattığı çalışmalar devam ediyor. Yüksekova- Şemdinli, Yüksekova- Esendere ve Yüksekova-Hakkari karayollarında dün geceden beri aralıksız çalışan karla mücadele ekipleri, kar yağışının ardından etkisini gösteren tipi nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı.

Yüksekova-Şemdinli karayolunda mahsur kalan Ayhan Canan isimli vatandaş, "Bir saat boyunca yolda mahsur kaldık. Karayolları ekiplerinin imdadımıza yetişmesi ile yol açıldı. Kendilerine teşekkür ederiz" dedi.

Karayolları 117. Şube Şefliği'nin iş makinesi operatörlerinden Mehmet Ali Kaya, dün akşamdan beri karla mücadele çalışması yürüttüklerini belirterek, "Bütün ekiplerimiz yoğun bir çalışma içerisinde. Kar yağışı şiddetli olduğu için birçok vatandaşa ait araç yolda kaldı. Tuzlama ve yol açma ekiplerimiz dün akşamdan beri yollarda. Vardiyalı olarak şefimizin talimatı doğrultusunda yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Şimdi Şemdinli karayolunda çalışıyoruz. Özellikle okulların olduğu bölgelerde çalışıyoruz. Dün akşamdan beri Şapatan Geçidi'nde mahsur kalan 60 aracı kurtardık" diye konuştu. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yüksekova'da Karla Mücadele Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement