Yüksekova'da Tiyatro Gösterisi - Son Dakika
Yerel

Yüksekova'da Tiyatro Gösterisi

Yüksekova\'da Tiyatro Gösterisi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, Şemdinli Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ’Bir İshaksın bir Cemil’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

02.07.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Şemdinli Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Bir İshaksın bir Cemil' adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Şemdinli Halk Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği kültür ve sanat faaliyetleri devam ediyor. Şemdinli Halk Eğitim Müdürlüğü tiyatro ekibi tarafından, daha önce Şemdinli merkezinde 2, Derecik'te de 1 defa gösterisi yapılan 'Bir İshaksın bir Cemil' adlı tiyatro oyunu Yüksekova'da da sahnelendi. Selahattin Eyyubi Kültür Merkezi'nde sahnelenen ve seyircilere keyifli dakikalar yaşatan tiyatro oyunu, seyircilerden alkış aldı. Tiyatro oyununu izlemeye gelen vatandaşlar, ilçede bu tür sanatsal etkinliklerin artması gerektiğini belirterek tiyatro oyununu keyifle izlediklerini belirttiler. Şemdinli Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Jihat Aydın ise, bu tiyatro oyununu Şemdinli'de gösterime sunduklarını ve seyirciler tarafından beğenildiğini söyledi. Tiyatro oyununun vatandaşlar tarafından ilgi gördüğünü belirten Aydın, bu tür kültür sanat faaliyetlerinin süreceğini belirtti. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüksekova'da Tiyatro Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement