Yüksekova'da TOMA'ya Roketatarlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'da TOMA'ya Roketatarlı Saldırı

Yüksekova\'da TOMA\'ya Roketatarlı Saldırı

Hakkari Yüksekova Orman Mahallesi'nde Kobane protestosu sonrası merkeze dönmek üzere hareket eden TOMA'ya roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

10.10.2014 18:49  Güncelleme: 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kobani protestoları Türkiye'nin dört bir yanında devam ederken korkutan gelişmeler de yaşanıyor. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinden merkeze dönen TOMA'ya roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırılırken şans eseri polisler yara almadan kurtuldu.

ROKET TOMANIN ÖN CAMINA İSABET ETTİ

Hakkari Yüksekova Orman Mahallesi'nde Kobane protestosu sonrası merkeze dönmek üzere hareket eden TOMA'ya roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saat 01.00 civarında gerçekleşen saldırı sırasında TOMA'nın ön camına isabet eden roketatar mermisi şans eseri patlamadı. Uzun namlulu silahlarla taranan TOMA'ya 100'e yakın mermi isabet etti. Olayı polisler şans eseri yara almadan atlattı. Saldırı sonrası operasyon başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yüksekova'da TOMA'ya Roketatarlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • VATANDAŞ: ALLAH ARKADAŞLARI KORUDU ROKET PATLAMADI LOJMANLARA SIKTILAR BİZDE KARŞILIK VERDİK HEMEN HER DAİREDEN SİLAHLA ARKALARINA BİLE BAKMADAN KAÇTILAR ONLAR ANCA KALLEŞÇE ARKADAN SIKAR ÇOCUKLARA MOLOTOF ATTIRIR O KADAR ERKEKLER 1 0 Yanıtla

Advertisement