Yüksekova'daki Stk Temsilcileri Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Yüksekova'daki Stk Temsilcileri Bir Araya Geldi

Yüksekova\'daki Stk Temsilcileri Bir Araya Geldi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde faaliyet gösteren 17 sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcisi ve bazı mahalle muhtarları, Yüksekova Sivil Toplum Kuruluşları İstişare Heyeti (YÜSİH) ile kahvaltıda bir araya geldi.

10.02.2017 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde faaliyet gösteren 17 sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcisi ve bazı mahalle muhtarları, Yüksekova Sivil Toplum Kuruluşları İstişare Heyeti (YÜSİH) ile kahvaltıda bir araya geldi.

Nedim Zeydan Caddesi'nde bulunan bir lokantada bir araya gelen Eğitim-Bir- Sen, Sağlık-Sen, Büro-Memur- Sen, Toç-Bir- Sen, Kültür-Memur- Sen, Genç-Memur- Sen, Diyanet-Sen, Enerji- Sen, Gümrük Memur- Sen, Öze Dönüş Platformu, İHH, Doğa Derneği, Yüksekova Mesleki Eğitim Geliştirme ve Kültür Sanat Derneği, Yüksekova Şehit Aileler ve Gaziler Yardımlaşma Derneği, İlim Yayma Cemiyeti, İmam Hatipliler Platformu, Yüksekova Şehit Aileler ve Gaziler Dayanışma Derneği ve bazı mahalle muhtarları, ilçenin sorunları ile ilgili Yüksekova Sivil Toplum Kuruluşları İstişare Heyeti ile değerlendirmelerde bulundu. Bir araya gelmelerinin nedeninin ülke ve ilçe genelinde yaşanan sorunları görüşmek olduğunu dile getiren Memur-Sen Yüksekova Şube Başkanı Necmettin Kaya, "Ülke olarak olağanüstü bir dönemden geçmekteyiz. İç ve dış kaynaklı şer odakları, ülkemizin genelinde olduğu gibi Hakkari ve ilçelerinde de faaliyetlerine hala devam etmektedir" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüksekova'daki Stk Temsilcileri Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement