Yüksekova Sessiz (3) - Son Dakika
Güncel

Yüksekova Sessiz (3)

Top ATIŞLARI BAŞLADIHakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde sokağa çıkma yasağının uygulandığı dün saat 22.00'den beri ilçede yaşanan sessizlik saat 19.00 sıralarında yeni patlama seslerine barıktı.

14.03.2016 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Top ATIŞLARI BAŞLADI

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde sokağa çıkma yasağının uygulandığı dün saat 22.00'den beri ilçede yaşanan sessizlik saat 19.00 sıralarında yeni patlama seslerine barıktı. Barikatların kaldırılıp, hendeklerin kapatılması için sokağa çıkma yasağının dün gece saat 22.00'dan itibaren uygulandığı Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ndeki gün boyu yaşanan sessizliği, top atışları ve patlama sesleri bozdu. Saat 19.00 sıralarında Esendere Yolu üzerinde bulunan Efeler Taburu ile Dağlıca yolu üzerinde bulunan Kamışlı Karakolu'ndan yoğun şekilde top sesleri gelmeye başladı. Top atışlarının patlayıcı düzenekli hendek ve barikatların bulunduğu Orman, Kışla, Cumhuriyet ve Güngör mahallelerine yönelik yapılırken, bu nedenle mahallelerden de yoğun şekilde patlama sesleri duyuluyor.

"BU SON ÇAĞRIMIZDIR"

Patlama sesleri duyulurken cami hoparlörlerinden ve zırhlı araçlardan da "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini, yolların tekrar trafiğe açılması için valiliğimiz tarafından dünden itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Mahallelerde bulunanan terör örgütü mensuplarının silahlarıyla birlikte teslim olmaya çağırıyoruz. Bu son çağrımızdır" anonsları yapıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yüksekova Sessiz (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement