Yüksekova'ya Yardım Eli - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'ya Yardım Eli

Yüksekova\'ya Yardım Eli

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde Eğitim-Bir-Sen ve İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından mağdur ailelere gıda yardımı dağıtıldı.

19.06.2016 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde Eğitim-Bir-Sen ve İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından mağdur ailelere gıda yardımı dağıtıldı.

Sokağa çıkma yasağının kısmi olarak kaldırıldığı Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde İHH ve Eğitim-Bir-Sen tarafından 1000 aileye gıda paketleri gönderildi. 75'nci Yıl Yatılı Bölge Orta Okulu bahçesinde gıda paketleri yapılan törenle dağıtıldı. Törene İHH Van Temsilcisi Şevket Alp, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcıları Ramazan Çakırcı, Hasan Yalçın ve Atilla Olçum katıldı. Burada açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, çukur siyasetinin ülkenin başına bela olduğunu söyledi.Çakırcı, "İnşallah bir daha bu olaylar yaşanmaz. Yaşanan olaylar da bir an önce sona ermiş olur. Bu terör siyaseti, çukur siyasetinden dolayı mağdur olan ailelerimize yardımları sunacağız. Tabi ki yara büyük ve biz bu yaranın sadece bizimle sarılmayacağını biliyoruz. İnşallah elimizden geldiği kadar burada yardımlarda bulunmaya çalışacağız" dedi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Van Temsilcisi Şevket Alp ise iyiler olarak yarayı sarmak için ellerinden geldiği kadarıyla destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

- Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yüksekova'ya Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement