Yüksel'den Pm ve Ydk Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

Yüksel'den Pm ve Ydk Değerlendirmesi

Yüksel\'den Pm ve Ydk Değerlendirmesi

CHP 35. Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) listelerinde İzmir’den çok sayıda ismin yer almasını değerlendiren CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, “İzmir olarak CHP Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu’nda çok güçlü bir şekilde yerimizi aldık.

20.01.2016 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP 35. Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) listelerinde İzmir'den çok sayıda ismin yer almasını değerlendiren CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, "İzmir olarak CHP Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu'nda çok güçlü bir şekilde yerimizi aldık. Bu bizim sorumluluğumuzu da artırdı" dedi.

CHP 35. Olağan Kurultayı PM seçiminde CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke 691 oyla, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı CHP İzmir eski Milletvekili Erdal Aksünger de 603 oyla PM'ye girdi. İzmir milletvekilleri Zeynep Altıok ve Kamil Okyay Sındır, Mustafa Moroğlu, İrfan Önal ve eski milletvekili Hakkı Akalın da PM'ye giren isimler arasında yer aldı. Seçim sonunda gençlik ve cinsiyet hesaplamasının ardından CHP İzmir Milletvekili Musa Çam'ın oğlu Emre Çam ile Sevda Erdan Kılıç da PM'ye dahil oldu. Prof. Dr. Özkan Yıldız da Bilim Yönetim ve Kültür Platformu'ndan PM'ye girdi. 7 Haziran genel seçimleri öncesi milletvekili aday adayı olan Şehrazat Mercan ile CHP Bornova Örgütü Üyesi Mahit Polat da CHP Yüksek Disiplin Kurulu'na (YDK) seçildi. İzmir'in, CHP'nin en güçlü olduğu illerden biri olduğunu söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, "İzmir olarak CHP Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu'nda çok güçlü bir şekilde yerimizi aldık. Bu bizim sorumluluğumuzu da artırdı. Partinin İzmir'deki başarısını bu güçle daha da yukarı taşıyacağız. Oy oranımızı yüzde 60'a yükseltmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

"HEDEFE ULAŞMADA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK"

İzmir CHP'nin en güçlü olduğu illerden birisi olduğu için parti yönetimlerinde ağırlıklı olarak temsil edilmek istediklerini belirttiklerini kaydeden Yüksel, "Sadece İzmir değil, Ege Bölgesi olarak Muğla, Aydın, Balıkesir, Denizli, Uşak, Afyon ile beraberiz. O bölgelerden de temsilci arkadaşlarımız var. PM'deki güçlü temsilin, partinin hem İzmir, hem de Türkiye'deki iktidar hedefine ulaşmasında büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Genel Başkanımız da İzmir milletvekili dolayısıyla PM'de 11 kişi olmuş oldu. İki de YDK'ya giren arkadaşımız var" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüksel'den Pm ve Ydk Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement