Yunan Adalarındaki Kaçaklar Mülteci Kamplarına Naklediliyor - Son Dakika
Güncel

Yunan Adalarındaki Kaçaklar Mülteci Kamplarına Naklediliyor

Yunan Adalarındaki Kaçaklar Mülteci Kamplarına Naklediliyor

Yunan Adaları'ndaki büyük bölümü Suriyeli çok sayıdaki kaçağın, bugün sabahtan itibaren gemilerle Pire ve Atina'daki mülteci kamplarına gönderilmeye başlandığı bildirildi.

13.08.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunan Adaları'ndaki büyük bölümü Suriyeli çok sayıdaki kaçağın, bugün sabahtan itibaren gemilerle Pire ve Atina'daki mülteci kamplarına gönderilmeye başlandığı bildirildi. Nakiller sürerken, Yunan adalarIna Türkiye kıyılarından yeni kaçakların akın akın gelmeye devam ettiği belirtildi.

Yunanistan'da yayın yapan 'www.kosnews.gr' haber sitesi, Yunanistan'ın İstanköy, Kilimli (Kalimnos) ve ve Leros Adası'ndaki toplam sayıları 10 bini bulan, büyük bölümü Suriyeli olmak üzere Pakistan, Afganistan, Irak ve Myanmarlı kaçağın ana karadaki mülteci kamplarına nakledilmeye başlandığını duyurdu. Haberde, 'Venezielos' isimli yolcu gemisiyle bugün sabah saatlerinde 1500 kaçağın Atina ve Pire'deki mülteci kamplarına götürüldüğüne yer verildi. Yunan adalarındaki kaçaklarını tahliyelerinin yaklaşık bir hafta süreceği, bu nedenle buralardaki sportif organizasyonların önemli bölümün iptal edildiği de haberde belirtildi.

Öte yandan site, tahliyeler sürerken bugün 05.30- 06.00 saatleri arasında Türk kıyılarından İstanköy Adası'na geçen 380 yabancı uyruklu kaçağın fotoğraflarını da sayfalarına taşıdı. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yunan Adalarındaki Kaçaklar Mülteci Kamplarına Naklediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement