Yunus Emre Adayı Açıkdil'e Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Güncel

Yunus Emre Adayı Açıkdil'e Coşkulu Karşılama

Yunus Emre Adayı Açıkdil\'e Coşkulu Karşılama

Mimar Azmi Açıkdil, Manisa'ya dönüşünde, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda çok sayıda partili ve sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı.

11.12.2013 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından İstanbul'da düzenlenen programda MHP Yunus Emre ilçesi Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil, Manisa'ya dönüşünde, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda çok sayıda partili ve sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı.

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin düzenlediği 3. Etap Belediye Başkan Aday Tanıtım Toplantısı'nda Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil'in, MHP Yunus Emre Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklanması bölge halkı tarafından büyük sevinçle karşılandı. İstanbul dönüşü, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda, MHP Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Mimar Azmi Açıkdil'i, MHP Yunus Emre İlçe Başkanı Nazmi Biçen, Uzunburun Köyü Muhtarı İbrahim Çakır ile çok sayıda partili ve sevenleri karşıladı. Azmi Açıkdil'in adaylığını ilk olarak MHP Yunus Emre İlçe Başkanı Nazmi Biçen tebrik ederek kendisine çiçek takdim etti.

Partimizin bayrağını zirveye taşıyacağız

Burada kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkürlerini sunan MHP Yunus Emre ilçesi Belediye Başkan Adayı Mimar Azmi Açıkdil, "Manisa'dan buraya kadar zahmet edip, bu güzel günümüzde Yunus Emre İlçemiz için heyecanımıza, coşkumuza ortak oldunuz. Partimizin ve mesleğimizin en büyük ilkesi çalışmaktır. Yunus Emre ilçemizi kalkındırmak, Manisa'mıza olumlu katkılar sağlamak ve partimizin bayrağını zirveye taşımak asli görevimiz olacak. Hepinize teşekkür ederim. Gösterdiğiniz teveccüh, gücümüze güç, heyecanımıza heyecan kattı" diye konuştu. Daha sonra havalimanı önünde Açıkdil, partililer ve sevenleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yunus Emre Adayı Açıkdil'e Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement