Yunus Mallı'nın Evrakı Yetişmedi, Düğüne Yetişiyor - Son Dakika
Spor

Yunus Mallı'nın Evrakı Yetişmedi, Düğüne Yetişiyor

11 Ekim'de düğün yapacak olan gurbetçi, evrakları tamamlanamadığı için Milli Takım'a çağırılmadı. Yetişebilse, Almanya'daki düğünü damatsız yapılmak zorunda kalacaktı

03.10.2015 10:58  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in ay-yıldızlı takıma katacağı Mainz'dan Yunus Mallı için ilginç bir durum oluştu. 11 Ekim'de düğün yapacak olan gurbetçi, evrakları tamamlanamadığı için çağırılmadı. Yetişebilse, Almanya'daki düğünü damatsız yapılmak zorunda kalacaktı.

EVRAKLARI YETİŞEMEDİ

Almanya Ümit Milli Takımı'nda forma giymesine rağmen, tercihini Türkiye'den yana kullanan Mainz'dan Yunus Mallı, evrakları yetiştirilemediği için Çek Cumhuriyeti ve İzlanda karşılaşmalarında yer alamayacak.

ALMANYA KAPISI TAMAMEN KAPANABİLİRDİ

Genç futbolcunun işlemleri tamamlansa, 10 ve 13 Ekim'deki iki maçın aday kadrosunda bulunacak ve Almanya kapısını tamamen kapamış olacaktı. Ancak Yunus için bu durum ayrı bir özellik taşıyor. Çünkü gurbetçi oyuncu, nişanlısı Hatice Çavuşoğlu ile 11 Ekim'de dünyaevine girmek için tüm hazırlıklarını yapmış, davetiyelerini bile dağıtmıştı. Üstelik, Türkiye'den gidecekler için 8 Ekim'de Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan uçak kaldıracağını bile açıklamıştı.

DÜĞÜN DAMATSIZ YAPILABİLİRDİ

Tüm bu hazırlıkların arasına A Milli Takım girince, Yunus tercihini milli formadan yana kullandı, düğününe bile gitmemeyi göze aldığını iletti. Dolayısıyla 11 Ekim'deki düğün, damatsız yapılmış olacaktı. Ancak Yunus Mallı'nın A Milli Takımı'nda yer alabilmesi için gerekli olan izin ve evraklar tamamlanamayınca, A Milli Takımı'na katılamadı.
Böylece Yunus Mallı, belki Türk Milli Takımı'nda A milli olma umutlarını erteledi ama müstakbel eşi Hatice Çavuşoğlu'nu da yalnız bırakmamış oldu. Mainzli futbolcu, Rothwesten/Fuldatal'da yapılacak düğünde konuklarıyla kendi ilgilenmiş olacak.

Yunus Mallı\'nın Evrakı Yetişmedi, Düğüne Yetişiyor

Son Dakika Spor Yunus Mallı'nın Evrakı Yetişmedi, Düğüne Yetişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement