Yunuseli Havaalanı'nın 16 Yıl Sonra Yeniden Açılması - Son Dakika
Güncel

Yunuseli Havaalanı'nın 16 Yıl Sonra Yeniden Açılması

Yunuseli Havaalanı\'nın 16 Yıl Sonra Yeniden Açılması

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yunuseli Havaalanı'nın, Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği yatırımla hayat bulduğunu belirterek, "Bugün Yunuseli'den İstanbul'a düzenlenen seferler ileride yaygınlaşarak başta Ege sahilleri olmak üzere Türkiye'nin birçok bölgesine yayılacak.

22.02.2017 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yunuseli Havaalanı'nın, Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği yatırımla hayat bulduğunu belirterek, "Bugün Yunuseli'den İstanbul'a düzenlenen seferler ileride yaygınlaşarak başta Ege sahilleri olmak üzere Türkiye'nin birçok bölgesine yayılacak. Bunun yanında yurt dışına gitmek isteyen yolcularımıza da hizmet vereceğiz." dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BURULAŞ tarafından düzenlenen uçak seferiyle Bursa'dan İstanbul'a giden yolcuları Yunuseli Havaalanı'ndan uğurladı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın da katıldığı uğurlamada konuşan Altepe, Yunuseli Havaalanı'nın Bursa'nın erişilebilirliği konusunda büyük bir imkan olduğunu kaydetti.

Altepe, 16 yıldır kullanılamayan havaalanının, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yatırımla işler hale geldiğini anımsatarak, "Şu anda da görüldüğü gibi yolcularımız Bursa ile İstanbul arasında herhangi bir sıkıntı yaşamadan uçuşlarını gerçekleştiriyorlar. Buradan havalanıp Gemlik üzerinden Haliç'e geçecekler. Uzun yıllar atıl kalan havaalanı, bu dönemde faaliyete geçti. Şu anda seferlerimiz sürüyor. Herhangi bir sıkıntımız yok." ifadelerini kullandı.

"Daha erişilebilir bir Bursa" hedefi doğrultusunda yoğun çaba sarf ettiklerini dile getiren Altepe, şunları söyledi:

"Bugün Yunuseli'den İstanbul'a düzenlenen seferler ileride yaygınlaşarak başta Ege sahilleri olmak üzere Türkiye'nin birçok bölgesine yayılacak. Bunun yanında yurt dışına gitmek isteyen yolcularımıza da hizmet vereceğiz. Yenişehir'den gerçekleştirilemeyen bağlantı uçuşlarını Yunuseli'den vererek, Bursa ile dünya arasındaki bağı sağlamlaştıracağız. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yunuseli Havaalanı'nın 16 Yıl Sonra Yeniden Açılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement