Yunusemre Belediyesi'nden Velilere Seminer - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesi'nden Velilere Seminer

Yunusemre Belediyesi\'nden Velilere Seminer

Yunusemre Belediyesi ve Dernekler Daire Başkanlığı’nın katkılarıyla, Ana ve Çocuk Derneği tarafından yürütülen “Ailem İlk Mektebim” projesi kapsamında velilere yönelik seminer verildi.

30.06.2015 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi ve Dernekler Daire Başkanlığı'nın katkılarıyla, Ana ve Çocuk Derneği tarafından yürütülen "Ailem İlk Mektebim" projesi kapsamında velilere yönelik seminer verildi.

Yunusemre Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen seminere, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Proje Koordinatörü Ramiz Çoban, Saruhan Bey Ortaokulu Müdürü Ahmet Ali Görgülü, proje ekibinden öğretmen Mahmut Aydın, Saruhan Bey Ortaokulu ve 8 Eylül İlkokulu öğrencileri, veliler ve öğretmenler katıldı. Eğitimci ve yazar Kadir Keskin'in konuşmacı olarak katıldığı seminerde ailelerin başarıya etkisi, veliler ve öğrencilerin durumları, aile içi iletişim ile ilgili konular anlatıldı.

Yazar Kadir Keskin, çocukların kendilerinin geleceği olduğunu vurgulayarak, çocukların ailelerinin izlerini sürdüğünü, her türlü kötü alışkanlıklardan çocukları korumanın ilk önce ailenin görevi olduğunu söyledi.

"Ailem İlk Mektebim" projesi koordinatörü Ramiz Çoban ise, projenin uygulama takvimine göre son faaliyetinde velilere yönelik bir seminer gerçekleştirdiklerini belirterek, "Seminerimize velilerimiz çocukları ile katıldılar. Deneyimli ve tecrübeli emekli eğitimci Yazar Kadir Keskin hocamızın çocukların bulunduğu bir ortamda yaşanmış olayları slayt ve sözlü olarak anlattı." diye konuştu.

Seminerin sonunda veliler ve öğrenciler, eğitimci yazar Kadir Keskin'e memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesi'nden Velilere Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement