Yunusemre Belediyesi ve Cbü'lü Öğrencilerden Vestel'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesi ve Cbü'lü Öğrencilerden Vestel'e Ziyaret

Yunusemre Belediyesi ve Cbü\'lü Öğrencilerden Vestel\'e Ziyaret

Yunusemre Belediyesi Bilim Sanayi ve Teknoloji Komisyonu Üyeleri ile Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Mühendislik Fakültesi Öğrencileri, Vestel’e ziyaret gerçekleştirdi.

28.12.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi Bilim Sanayi ve Teknoloji Komisyonu Üyeleri ile Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Mühendislik Fakültesi Öğrencileri, Vestel'e ziyaret gerçekleştirdi.

Vestel'e gerçekleştirilen ziyarete Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, Bilim Sanayi ve Teknoloji Komisyonu Üyeleri, Başkan Danışmanı Kefaeddin Öz ve CBÜ'lü öğrenciler katıldı. İnceleme gezisi gerçekleştiren heyet, Vestel'in bulaşık makinesi, klima ve fırın bölümlerini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, öğrenciler ile birlikte faydalı bir gezi gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "Komisyon üyelerimiz ve CBÜ Mühendislik Fakültesi öğrencileri ile ortak geliştirdiğimiz proje ile Vestel'in teknoloji ürünleri üreten fabrikasında üretim bantları, üretim şartları ve dünya standartlarındaki yerimizin neresi olduğu konusunda Vestel'in fırın, bulaşık makinesi ve klima bölümlerini ziyaret ettik. Öğrencilerimiz ile beraber fırın, klima ve bulaşık makinelerinde üretim kapasiteleri, yurt dışı talep ve ihtiyaçları hususlarında bilgi aldık. Vestel fabrikaları ve Yunusemre Belediyesi'nin yaptığı anlaşma gereğince her ay öğrencilerimiz ile Vestel ziyaretleri ve çalışma günleri düzenleyeceğiz. Ayrıca bazı öğrencilerimizin yaz sezonu için staj yapması kararlaştırıldı. İnceleme gezisi oldukça faydalı oldu." dedi.

"OLUMLU BİR GEZİ OLDU"

Öğrenciler adına konuşan CBÜ Endüstri Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Hüseyin Güler de, çok olumlu bir inceleme gezisi yaptıklarını belirterek, "Yunusemre Belediyesi'nin katkısıyla gerçekleştirdiğimiz Vestel ziyareti faydalı oldu. Bu gezi boyunca bize tüm teknik bilgiyi sağlayan Vestel'e ve bu gezide katkılarını bizden esirgemeyen Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür ederiz. Gezi boyunca teknik anlamda önemli bilgiler edindik. Çok olumlu bir inceleme gezisi oldu. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ederim" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesi ve Cbü'lü Öğrencilerden Vestel'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement