Yunusemre Belediyesinden Kyk'ya Malzeme Yardımı - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesinden Kyk'ya Malzeme Yardımı

Yunusemre Belediyesinden Kyk\'ya Malzeme Yardımı

Yunusemre Belediyesi, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü Manisa Yurdu, Muradiye Kız Yurdu ve Yunusemre Erkek Öğrenci Yurdu’na malzeme yardımında bulundu.

13.04.2015 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü Manisa Yurdu, Muradiye Kız Yurdu ve Yunusemre Erkek Öğrenci Yurdu'na malzeme yardımında bulundu.

Manisa Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Fatih Yıldırım, Yunusemre Belediyesi'nin kendilerinin taleplerini her zaman yerine getirdiğini vurgulayarak, "Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi'nin desteğiyle Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda kalan öğrencilerimize Yunusemre Belediyemiz tarafından oturma bankları, piknik masaları, kum, çim, kaldırım taşlarının düzenlenmesi, tuğla, kiremit, çimento, eternit, seramik ve spor malzemeleri ile her türlü çiçek onarım ihtiyacına cevap verdiği ve destek olduğu için Yunusemre Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımızın öğrenciler adına gerçekleştirilecek projelerde öğrencilerin yanında olacağını biliyoruz. Bin 500 kişi kapasiteli olan yurdumuz Manisa, Muradiye ve Yunusemre isimleri ile öğrencilerimize hizmet etmektedir. Toplam kapasitemiz 4 bin 600 yatak olup 3 bin 500'ü Yunusemre sınırları içerisinde yer almaktadır. Yunusemre Belediyemiz çevre düzenlemesi, oturma bankları ve çimlendirme konusunda bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemedi. Öğrencilerin her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesinden Kyk'ya Malzeme Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement