Yunusemre'de Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazır - Son Dakika
Yerel

Yunusemre'de Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazır

Yunusemre\'de Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazır

Yunusemre Belediyesi ilçedeki eğitim kurumlarında yaz süresince temizlik, çevre düzenlemesi ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları yaptı.

19.09.2016 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi ilçedeki eğitim kurumlarında yaz süresince temizlik, çevre düzenlemesi ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları yaptı.

Yunusemre Belediyesi ekiplerince yaz boyunca okullarda temizlik, çevre düzenlemesi ve talep eden okulların bahçesine kilitli parke taşı döşemeleri tamamlanarak okullar eğitime hazır hale getirildi. Eğitime imkanları ölçüsünde destek verdiklerini dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Çerçi, "Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz ilçemizde ihtiyacı olan okullarda kilit parke, tamirat ve boyama çalışması yaptı, spor malzemeleri desteği verdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizde okul bahçelerinin yıkanması ve temizlenmesi ile konteyner eksikliği olan yerlerin eksikliğini giderdi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizde okul içlerinin temizliğini sağladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ise ağaç dikimi ve çevre düzenlemesi ile oyun grubu tamiratı gerçekleştirdi. Okullarımızın düzenlenmesi amacıyla belirlenilen noktalarda çalışmalarımız sürecektir" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre'de Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement