Yunusemre'de Parkesiz Mahalle Kalmayacak - Son Dakika
Yerel

Yunusemre'de Parkesiz Mahalle Kalmayacak

Yunusemre\'de Parkesiz Mahalle Kalmayacak

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Muradiye Eski Mezarlık Yolu, Maldan, Akçaköy ve İlyasçılar mahallelerinde parke taşı döşenen yerlerde incelemede bulundu.

30.05.2015 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Muradiye Eski Mezarlık Yolu, Maldan, Akçaköy ve İlyasçılar mahallelerinde parke taşı döşenen yerlerde incelemede bulundu.

Başkan Çerçi'ye inceleme gezisinde Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur, Mustafa Dandin ve Saniye Altay, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, Meclis Üyeleri, MAYEB A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu, Birim Müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar eşlik etti.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyesi'nin Mayıs ayı itibariyle yoğun bir şekilde parke sezonunu açtığını belirterek, şöyle konuştu:

"Fen İşleri Müdürlüğümüz, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ve diğer tüm müdürlüklerimiz yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Bu gördüğünüz taşlar Yunusemre Belediyesi'nin kendi malı olan taşlardır. Bu sene 300 bin metre taş planlıyoruz. Döşeme ile beraber yaklaşık 6,5 trilyon civarında işçilik ile beraber bunun bir bedeli olacak. 62 tane köyden, 3 tanede beldeden dönüşen mahallelerimiz var. Yunusemre'nin merkezinde Güzelyurt'ta ve o civarda bulunan yeni imara açılan mahallelerimizde ciddi bir döşeme faaliyetine giriştik. Yunusemre Belediyesi olarak mecbur kalmadıkça asfalta girişmiyoruz. Belki ileride bazı alanlarda mevcut asfalt yolların devamında asfaltta yapabiliriz. Asıl hedefimiz bizim bütün yollarımızı değişik özellikteki taşlar ile döşemektir. Bütün köyden dönen mahallerimize planlarımızı yaptık. Bin 500-2 bin-2 bin 500 metre bu yıl için hedeflerimiz var. Mahallemizin büyüklüğü ve daha önceki taş döşenme, döşenmeme oranına göre bunları planladık. Bütün sezon boyunca hemen hemen Aralık-Ocak ayına kadar bizim mahallemizin büyüklüğü ve daha önceki taş döşenip döşenmeme oranına göre bunları planladık. Bütün sezon boyunca Aralık ve Ocak ayına kadar mevsim ve iklim el verdiği ölçüde bizim yol faaliyetlerimiz devam edecek. Kendi üretimimiz günde bin 500 ile 2 bin metre kare arasında hızlı bir şekilde devam ediyor. Buradan başka belediyelere özel sektöre, diğer kamu kuruluşlarına taş verebilecek durumdayız. Ama önceliğimiz kendi mahallelerimiz. Bütün köylerimizi hedef alan içerisine aldık. 30 köye hedeflediğimiz taşları gönderdik. Vatandaşlarımız sabır ile beklesin. İnşallah Yunusemre Belediyesi bütün gücüyle bu arazide çalışmaya devam edecek. Amacımız halkımızın memnuniyetidir. İnsanlarımızın ayağının sudan, çamurdan kesilmesidir. Bütün sokaklarımız şehir meydanlarımız renkli bir şekilde cıvıl cıvıl hayatını geçirmesidir. Köylerimizi daha da güzelleştireceğiz oralara spor alanları, yeşil alanlar planlıyoruz. Yunusemre Belediyesi bir şeyi söylüyor ise yapacak demektir. Yaptıklarımız da yapacaklarımızın teminatıdır."

Akçaköy muhtarı Adil Kızıl ise Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve Fen İşleri Müdürlüğü'nün çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek, "Muhtarlık binamızın tadilatı, camimizin tadilatı çalışmalarını yapan Yunusemre Belediyemiz şimdide parke taşı döşeme çalışmasını yapıyor. Bu güzel çalışmalarından dolayı Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Vatandaşlar, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine yoğun ilgi gösterirken, verdiği hizmetten dolayı emeği geçenlere teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre'de Parkesiz Mahalle Kalmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement