Yunusemre Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Demokrasi Nöbetinde

Yunusemre Demokrasi Nöbetinde

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki bir grup Fetullah Gülen Terör Örgütü mensubunun 15 Temmuz gecesi yapmak istediği darbe girişimine karşı Manisa’da bir haftadır süren demokrasi nöbetinde Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve ekibi de katılarak milli iradeye sahip çıktı.

22.07.2016 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki bir grup Fetullah Gülen Terör Örgütü mensubunun 15 Temmuz gecesi yapmak istediği darbe girişimine karşı Manisa'da bir haftadır süren demokrasi nöbetinde Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve ekibi de katılarak milli iradeye sahip çıktı.

Türkiye'de 15 Temmuz akşamı Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki bir grup Fetullah Gülen Terör Örgütü mensubunun darbe girişimi sonrası başlatılan demokrasi nöbetinde binlerce Manisalı milli iradeye sahip çıktı. 15 Temmuz'dan bu yana sürdürülen demokrasi nöbetine Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve ekibi de katıldı. Demokrasi nöbetinde Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü vatandaşlara Türk bayrağı ve su dağıttı. Sabaha kadar süren nöbetlerde belediye ayrıca vatandaşlara çorba, poğaça ve lokma ikram etti. Vatandaşlarla birebir ilgilenen Başkan Çerçi, aynı zamanda Manolya Meydanı etrafında yürüyüş gerçekleştiren gençlerle eşlik etti. Gençlerle birlikte sloganlar atan Başkan Çerçi, ardından sahne arkasında protokol için ayrılan bölümde nöbetine devam etti.

Başkan Çerçi'den teşekkür

Demokrasi nöbetine katılan Manisalılara teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi,

darbe girişiminin milli irade sayesinde geri püskürtüldüğünü belirtti. Başkan Çerçi, "Türk halkı 15 Temmuz'da vesayete sahip çıkarak bir kahramanlık destanı yazdı. 15 Temmuz bundan sonra demokrasi bayramı olarak kutlanacak. Ordumuzun içine yuvalanmış bir grup çeteyi; kahraman halkımız, ordunun içerisindeki temiz inançlı askerlerimiz ve kahraman polislerimizin gayretleriyle bu belayı defettik. Devletimizin içine çöreklenen güruh hükümetimizin dik duruşuyla sökülüp atılacaktır.Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement