Yunusev Hayırseverlerin Bağışlarını Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Yunusev Hayırseverlerin Bağışlarını Bekliyor

Yunusev Hayırseverlerin Bağışlarını Bekliyor

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Tanıtım Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YUNUSEV)’nin, ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kurban bağışlarını beklediğini söyledi.

05.09.2016 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Tanıtım Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YUNUSEV)'nin, ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kurban bağışlarını beklediğini söyledi. Hayırseverlere çağrıda bulunan Başkan Çerçi, "Gelin bu bayram ihtiyaç sahiplerimizi hep birlikte sevindirelim" dedi.

Yunusemre Belediyesi bünyesinde kurulan Yunusemre Tanıtım Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YUNUSEV) faaliyetlerine başladı. İlçe sınırları içerisinde hayatlarını zor şartlar altında idame ettirmeye çalışan ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı amaçlayan YUNUSEV, Kurban Bayramı öncesi bağış kampanyası başlattı.

Kampanyanın destekçileri arasında bulunan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, tüm hayırseverleri kampanyaya destek vermeye çağırdı. Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "YUNUSEV, güzel bir faaliyetle çalışmalarına başladı. Dernek Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerinin de yüzünün gülmesi için kurban bağış kampanyası başlattı. Bağışlanan kurbanlar, dini vecibelere uygun olarak kesilerek, bayramın ilk günü ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Gelin sizler de ihtiyaç sahiplerimize yardım elinizi uzatın, bayramı bayram gibi geçirmelerini sağlayın." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusev Hayırseverlerin Bağışlarını Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement