Yüreğir'de İş Yeri Denetimleri Hızla Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Yüreğir'de İş Yeri Denetimleri Hızla Sürüyor

Yüreğir\'de İş Yeri Denetimleri Hızla Sürüyor

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde işletmelere yönelik ruhsat denetimlerini aralıksız sürdürdüğünü belirterek, “Vatandaşımızın sağlığını korumak ve haksız rekabeti önlemek için Yüreğir’de denetimsiz ve ruhsatsız işyeri kalmayacak.

20.01.2016 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde işletmelere yönelik ruhsat denetimlerini aralıksız sürdürdüğünü belirterek, "Vatandaşımızın sağlığını korumak ve haksız rekabeti önlemek için Yüreğir'de denetimsiz ve ruhsatsız işyeri kalmayacak. Yüreğir Belediyesi olarak gelirlerimiz oldukça kısıtlı. Denetimler sonucu artan ruhsat gelirlerimiz vatandaşlarımıza hizmet olarak geri dönüyor" dedi.

Yüreğir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelindeki işletmelere, iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yönetmelik kapsamında ruhsat denetimine aralıksız devam ediyor. İş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmayan işletmelere yasal işlemler uygulayan Zabıta Müdürlüğü, işletme sahiplerini mağdur olmaması için Yüreğir Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'nden iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarını aldıktan sonra faaliyete geçmeleri konusunda uyarıyor.

Öte yandan, hazırladıkları evraklarla Yüreğir Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'ne başvuran vatandaşlar işletmelerini ivedilikle ruhsatlandırmanın mutluluğunu yaşıyor.

Vatandaşa en hızlı şekilde hizmet verdiklerini belirten Başkan Çelikcan, "Ruhsat ve Denetim Müdürlüğümüz vatandaşımızla birebir ilgilenerek ruhsat işlemlerini hızlı bir şekilde yürütüyor. ISO 9001 kalite belgesi ile belgelendirdiğimiz vatandaş memnuniyeti odaklı çalışmalarımız her alanda artarak devam edecek. Görevimiz halkımızın sağlığı ve huzuru için denetimlerle ruhsatsız iş yerlerini ruhsatlandırarak haksız rekabetin önüne geçmek ve mükellefler arasında ayırım yapmadan ruhsat verilmesini sağlamaktır" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüreğir'de İş Yeri Denetimleri Hızla Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement