Yüreğir'de Ünüvar Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Yüreğir'de Ünüvar Coşkusu

Yüreğir\'de Ünüvar Coşkusu

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Adana’yı eski şaşalı günlerine yeniden kavuşturacaklarını söyledi.

03.05.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Adana'yı eski şaşalı günlerine yeniden kavuşturacaklarını söyledi.

Seçim çalışmalarına hız veren Ünüvar, Milletvekili Adayı Mehmet Ay ve Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer ile birlikte, Süleyman Vahit Caddesi, Şehit Erkut Akbay, Akıncılar. PTT Evleri ve Kışla mahallelerinde ev ve sokak toplantıları ile esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ünüvar, gittiği mahallelerde vatandaşlar tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

Ünüvar, toplantılarda yaptığı konuşmalarda, Adana'nın her noktasını, her ferdini kalkındıracaklarının sözünü verdi. "AK Parti söz verir, sözünü yerine getirir" diyen Ünüvar, "Adana inşallah eski şaşalı günlerine yeniden kavuşacak. Adana yine 4 büyüklerden biri olacak. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana diyeceğiz. Tarımda da Adana lider kent olacak, sağlıkta da enerjide de turizmde de. Her alanda Adana Türkiye'nin en gelişmiş 4 vilayetinden biri olacak. Nasıl olacak? Daha çok çalışarak, durmadan çalışarak, uyumadan çalışarak başaracağız. Bu millete hizmet etmek bizim için şereflerin en asilidir. Bu millete hizmet için canımız, kanımız feda olsun" diye konuştu.

Milletvekilliğine 3. kez aday olduğunun altını çizen Ünüvar, neyin hayalini kurduysa gerçekleştirdiğini dile getirerek, "Neyin sözünü vermişsem yerine getirdim. İnşallah Adana için daha büyük hayallerimiz var. Daha büyük hayallerimizi gerçekleştireceğiz. İnşallah Adana için çok güzel şeyler yapacağız" şeklinde konuştu.

Hükümetin hizmetlerinin bitmediğini, daha çok işleri olduğunu kaydeden Ünüvar, şunları söyledi:

"7 Haziran'da inşallah daha güçlü bir hükümet kurulursa, istikrar devam ederse, bütün bu güzellikler devam edecektir. Siz o 'yaşanacak Türkiye' diyen, altını dolduramadan bol keseden atanlara bakmayın. Siz yaptığını konuşan, konuştuğunu yapanlara bakın. AK Parti böyle bir iktidardır. Onun için çok çalışmamız lazım. Çalışırsak kazanırız, çalışmazsak kaybederiz. Kaybeden de Türkiye olur. Ülkenin aydınlık yarınları için, ülkeyi daha güzel günlere kavuşturmak için, yaptığımız güzelliklere yeni güzellikler ilave etmek için desteklerinizi bekliyoruz."

Yüreğir'deki programı sırasında PTT Evleri Mahallesi'nde engellilerle de buluşan Prof. Dr. Necdet Ünüvar, milletin hayrı ve mutluluğu için çalıştıklarını ifade ederek, "AK Parti döneminde pek çok alanda hizmet alanlarını genişlettik. Burada engelli kardeşlerimiz var, engelli kardeşlerimizle bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Geçmişte engelli kardeşlerimiz aileleri üzerinde bir yük konumundayken, bugün devletimiz engellilere önemli imkanlar sağladı. Bütün problemler çözüldü mü? Hayır. Bütün problemleri çözmek için yeniden karşınızdayız. Biz seçimi birilerinin başa gelmesi, milletvekili olması olarak görmüyoruz. Biz seçimi, yaptığımız hizmetlerin devamı olarak görüyüroz. 7 Haziran'da AK Parti sandıktan daha güçlü çıktığı zaman vatandaşların diğer problemlerini de biz çözeceğiz. Toplumun en mağdur kesimiyken, en mutena kesimi olmaya doğru hızla giden engelli kardeşlerimizin hem desteğini hem duasını istiyorum. Engellilerimizin duası üzerimize olsun. Olsun ki hizmet aşkımız hiç azalmasın. Bu ülkeyi daha yaşanılabilir hale getirelim. Sizlerin desteği ile biz bunları başaracağız. Devletimiz elindeki imkanları fakir fukara için sonuna kadar zorluyor. Hem bizi yönetenlere hem bizlere çok rahatlıkla güvenebilirsiniz. Biz şu ana kadar sizi hiç kandırmadık, kandırmayacağız" diye konuştu.

AK Parti'nin millete, milletin de AK Parti'ye güvendiğini belirten Ünüvar, şöyle devam etti:

"Biz milletle aramızda yazlı sözleşme olmayan bir partiyiz. Milletle aramızda senet, noter gerekmez. Milletle birbirimizin gözlerinin içine bakmamız yeter. Onun için bizler üç tane genel seçimi kazanmış bir partinin mensupları olarak karşınızdayız. İkisinde bizleri büyük bir oy farkıyla meclise gönderdiniz. İnanıyorum ki 7 Haziran'da da göndereceksiniz. İnşallah daha fazla milletvekili göndereceksiniz. Güçlü bir AK Parti Hükümeti Türkiye'yi daha ileriye götürecektir. Onun için 7 Haziran'da hiçbir tereddüdünüz olmadan ampule basın, ülke aydınlansın. AK Parti'nin olduğu yerde hizmet vardır, medeniyet vardır."

Ünüvar, Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde ikamet eden akciğer hastası Zülfü Sert'i evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerin iletti. Ünüvar, bir süre sohbet ettiği Sert'e, Yüreğir Belediyesi tarafından alınan akülü engelli aracını teslim etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüreğir'de Ünüvar Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement