Yüreğir'de Yol Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Yüreğir'de Yol Çalışmaları

Yüreğir\'de Yol Çalışmaları

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçede yol çalışmalarının kesintisiz olarak devam ettiğini söyledi.

09.07.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçede yol çalışmalarının kesintisiz olarak devam ettiğini söyledi.

Görev yaptığı süre içerisinde 20 yılda yapılan yol çalışmasından daha fazla yol yaptıklarını belirten Çelikcan, "Bu kadar fazla çalışmaya rağmen hala eksik kalan yollarımız var. Kalan yolları en kısa sürede bitireceğiz" dedi.

Kombine sathi kaplama makinesinin bölgede ilk olarak Yüreğir Belediyesi'nin aldığını belirten Çelikcan, "Bu iş makinesi ile mahalleye dönüşen köy yollarımızı ve yeni imara açılan yollarımızın asfaltlanmasında kullanıyoruz. Aynı anda hem bitümü ve mıcırı birlikte serdiği için yol çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Klasik sistemle yapılan çalışmalarda mıcır serme makinesi arka arkaya gidiyordu. Yeni alınan iş makinesi normal ilerleyerek çalışmalarını yürütüyor. Yapılan yollarımız daha dayanıklı ve uzun ömürlü olması için çift katlı, emisyonlu sathi kaplama yapılıyor. Amacımız vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaktır" dedi.

Yüreğir'de yol çalışmalarının bir kaç koldan devam ettiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Yeşilbağlar ve Doğankent Bahçeli Evler Mahallesi'nde asfalt kaplama çalışmaları devam ediyor. Yavuzlar Mahallemizde yama çalışması, Güzelevler Mahallemizde ise yeni yol açılması ve yeni açılan yollara stabilize serilmesi devam etmektedir. Ulubatlı Hasan Mahallemizde asfalt kaplama yapmak için çalışmalar sürüyor" diye konuştu.

Yapılan yolların dayanıklı ve uzun süre kullanılması için büyük çaba harcadıklarını belirten Başkan Çelikcan, "Yaptığımız yollar karayolları standardında. Kullandığımız malzemelere ve yapılan işçiliğe çok dikkat ediyoruz. Yollarda su birikmemesi ve yağmur sularının kısa zamanda tahliye olması için Adana'da ilk defa uyguladığımız oluklu asfalt çalışması da vatandaşlarımız tarafından takdir görmektedir" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüreğir'de Yol Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement