Yüreğirli Çiftçilere Düşük Faizli Kredi İmkanı - Son Dakika
Güncel

Yüreğirli Çiftçilere Düşük Faizli Kredi İmkanı

Yüreğirli Çiftçilere Düşük Faizli Kredi İmkanı

Adana'nın Yüreğir İlçesi Ziraat Odası, odaya bağlı çiftçilere düşük faizli kredi imkanı sağlayabilmek adına Garanti Bankası ile anlaşma imzaladı.

02.02.2016 09:12  Güncelleme: 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oda-banka iş birliği çiftçileri sevindirecek

Üreticileri, yüksek girdi maliyetleri karşısında rahatlatacak kredi olanakları sağlamaya yönelik anlaşmanın imzaları, Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan ile Garanti Bankası Atatürk Şubesi Müdürü Eren Yardım ve Tarım Bankacılığı Müşteri Yöneticisi Ömür Özkan tarafından atıldı. İmzalanan sözleşme, çiftçilere zirai aletler kredisi ve tarımsal diğer kredilerin yanı sıra konut kredisi, taşıt kredisi gibi alanlarda da düşük faizli kredi kullanma imkanı sunuyor.

AMACIMIZ ÜRETİMİ KOLAYLAŞTIRMAK

Türkiye'nin en büyük üretici kuruluşlarından olan Yüreğir Ziraat Odası'nın Başkanı Mehmet Akın Doğan, odaya kayıtlı çiftçilere özel düşük faizli kredi imkanı sağlayan anlaşma nedeniyle Garanti Bankası yetkililerine teşekkür etti. Başkan Mehmet Doğan, "Çiftçimiz geçmiş yıllardan günümüze sürekli olarak artan girdi maliyetleri nedeniyle zorlanmakta ve zaman zaman krediye ihtiyaç hissetmektedir. Bu kredilerin maliyetinin ise 'ödenebilir" ve uygun koşullarda olması üreticimiz açısından çok önemlidir. Üreticilerimizin her türlü sorununda yanında olmayı prensip edinmiş bir Oda anlayışımız var. Çiftçilerimizin üretimlerini kolaylaştırıcı her türlü girişimi bundan böyle de sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yüreğirli Çiftçilere Düşük Faizli Kredi İmkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement