Yurt içi piyasalarda toparlanma emareleri... - Son Dakika
Güncel

Yurt içi piyasalarda toparlanma emareleri...

BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününü 0,20% artış ile 71.738,43 puandan tamamladı. Endekste işlemler 70.426 - 72.801 aralığından yapıldı.

25.07.2016 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küresel endekslerde hisse bazlı hareketler ön planda...

Küresel piyasalar haftanın son işlem gününde PMI verilerini takip etti. Genel olarak beklentileri karşılayan PMI verilerinin yanı sıra küresel endekslerde hisse bazlı hareketlerin etkisiyle pozitif seyir görüldü.

Haftanın son işlem gününde toparlanma emareleri görüldü...

Yurt içinde ise mevcut gündem devam etse de, haftanın son işlem gününde tepki alımları ve siyasi cepheden gelen açıklamalar ile Borsa İstanbul'da toparlanma emareleri görüldü. Hafta sonunda Fitch tarafından özellikle Türkiye'nin notuna dair bir revizyon geldi. Fitch tarafı notun özellikle yeni metodolojiden dolayı revize edildiğini belirtti. Bugün yurt içinde imalat güveni ve kapasite kullanım oranı verileri takip edilecek.

72.000 seviyesi aşağısında gerçekleşen kapanış sonrası görünüm negatif...

Teknik olarak BIST100 endeksindeki kapanış tekrar 70.000 ve 68.000 seviyelerine doğru gevşeme hareketlerinin ön plana çıkabileceğini göstermekte. Ancak özellikle 70.000 seviyesi bölgesinden tepki alımları görülebilir. Endeksteki kısmi toparlanmalarda ise; 72,500 direnci test edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yurt içi piyasalarda toparlanma emareleri... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement