Adana'da Yetiştirme Yurdunda Kalan Kızlara Fuhuş Yaptırdılar - Son Dakika
Güncel

Adana'da Yetiştirme Yurdunda Kalan Kızlara Fuhuş Yaptırdılar

Adana\'da Yetiştirme Yurdunda Kalan Kızlara Fuhuş Yaptırdılar

Adana'da yetiştirme yurdunda kalan kızları kandırıp fuhuşa sürüklemekten tutuklanan 5 kişinin kızlara internet üzerinden müşteri bularak fuhuş yaptırdıkları ortaya çıktı.

26.07.2014 10:06  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da yetiştirme yurdunda kalan kızları kandırıp fuhuşa sürüklemekten tutuklanan 1'i kadın 5 kişinin kızlara internet üzerinde müşteri bularak fuhuş yaptırdıkları ortaya çıktı.

Olay, merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yetiştirme yurdunda kalan Hilal Y. (18), Kubilay H. (24) ile sevgili oldu. Kubilay H., bir süre sonra Hilal Y.'ye "Yurttan çık benim yanıma gel. Sana aklına hayaline gelmeyecek bir gelecek kuracağım. Seni seviyorum" dedi. Bunun üzerine Hilal Y., yaklaşık 2 ay önce yurttan kaçarak Kubilay H.'nin Toros Mahallesi'ndeki evine geldi. Hilal Y. kendi rızasıyla Kubilay H. ile birlikte oldu. Ancak daha sonra Kubilay H., genç kadına şiddet uygulayarak fuhuşa sürükleyip kazandığı paraları aldı. Bir süre sonra da Kubilay'ın arkadaşları Serdar Ç. (28) ve Alper A. (27), genç kadını kendilerine 10 bin lira karşılığında satmasını istedi. Bu arada evin etrafında polisleri gören zanlılar Kubilay H.'ye, "Polisler seni tanıyor, sen buralarda gözükme" diyerek onu gönderdi. Genç kadına bir telefon alan zanlılar, Songül B. (20) isimli kadın vasıtasıyla kızı erkeklere pazarlamaya başladı. Fuhuş yapmak istemediği zaman şiddet uygulanıp odaya kilitlenen Hilal Y., Afyonkarahisar'dan Adana'daki yetiştirme yurduna gelen kız arkadaşı S.Ö. (17) ile Facebook'ta irtibata geçti. Bunu gören zanlılar, Hilal Y.'ye baskı yapıp onun da fuhuş yapmasını sağlamaya çalıştı. Bunun üzerine Hilal Y. arkadaşına Facebook'tan, "Ben bir evde kalıyorum, burası çok rahat, gel sende burada kal" dedi. Bunun üzerine kız da yurttan kaçıp Hilal Y.'nin kaldığı eve yerleşti. Muhittin K. (24), 17 yaşındaki kızla zorla birlikte oldu. Daha sonra da kız çocuğunu fuhuşa sürükledi. Zanlılar, iki kızın çıplak fotoğraflarını kendi oluşturdukları bir eskort internet sitesine koyarak erkeklere pazarlamaya başladı. Kızlar bir günde en az 10 erkekle 100-200 lira karşılığında birlikte oldu. Bir süre sonra S.Ö., telefonla 155'i arayıp zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarında bulundu. İhbar üzerine polis eve yaptığı baskında 1'i kadın 5 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılar, sorgularında suçlamaları kabul etmeyip kızların kendi rızalarıyla birlikte olduklarını söyledi. Adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Yetiştirme Yurdunda Kalan Kızlara Fuhuş Yaptırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement