Yurtdışına Çıkarken Hediyeniz Paşabahçe Mağazalarından - Son Dakika
Güncel

Yurtdışına Çıkarken Hediyeniz Paşabahçe Mağazalarından

Yurtdışına Çıkarken Hediyeniz Paşabahçe Mağazalarından

Türkiye'den yurtdışındaki sevdiklerine özel bir hediye almak isteyenlerin adresi Paşabahçe Mağazaları, ürünlerini Atatürk Havalimanında da satışa sunmaya başladı.

11.07.2014 10:25  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dış Hatlar Terminali'ndeki Old Bazaar'da Paşabahçe Mağazaları'nın başta Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları olmak üzere en seçkin ürünleri yer alıyor.

Paşabahçe Mağazaları'nın Türkiye kültürel motifleri ve Anadolu'nun tarihini cama yansıttığı özel ve şık ürünleri artık İstanbul Atatürk Havalimanı'nda da satılıyor. Paşabahçe Mağazaları, Dış Hatlar Terminali'ndeki Old Bazaar'da yer alan ürünleriyle Türkiye'den anılarını güzel bir hediyeyle tamamlamak isteyenleri keyifli bir alışverişe davet ediyor.

'Yaşam' ve 'Butik' konseptleriyle cam, seramik, porselen, ahşap, çelik sofra ve mutfak eşyalarının yanı sıra dekoratif koleksiyon ürünleriyle müşterilerine hitap eden Paşabahçe Mağazaları, Old Bazaar'da zengin ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. "Hayat En Güzel Hediye" diyen Paşabahçe Mağazaları, kendine ya da sevdiklerine hatıra olarak özel bir hediye almak isteyenlere bulunmaz bir fırsat sunuyor.

Paşabahçe Mağazaları'nın ürünleri arasında İstanbul temalı ürünler, Çeşm-i Bülbül, Beykoz geleneksel cam ürünleri ve Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları ön plana çıkıyor. Mağazaya gelenler özel satış elemanlarından da ürünlerle ilgili detaylı bilgiler alabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yurtdışına Çıkarken Hediyeniz Paşabahçe Mağazalarından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement